Öne Çıkanlar turizm psikoloji Atlet KKTC Ziraat Mühendisleri 30. kuruluş yıl dönümlerini kutladı
banner13

2018’DE DOĞAL GAZLA TANIŞAN HER 4 AİLEDEN 1’İ AKSA DOĞALGAZ ABONESİ

Sadece geçtiğimiz yıl, 1 milyon 185 binden fazla abonenin ilk kez doğal gaz kullanmaya başladığı Türkiye’de, her 4 yeni doğal gaz abonesinden 1’i, Aksa Doğalgaz’ın faaliyet bölgesinde bulunuyor.

“Türkiye’nin en büyük doğal gaz dağıtım şebekesi”ni inşa eden ve güvenle işleten Aksa Doğalgaz, her yıl 300 binden fazla aileyi doğal gaz konforuyla tanıştırmaya devam ediyor. 2018 yılında, Türkiye’de doğal gaz kullanmaya başlayan 1 milyon 185 binden fazla ailenin 4’te 1’i doğal gaz konforunu Aksa kalitesiyle yaşıyor.

Aksa Doğalgaz, faaliyet gösterdiği illerin merkez dışında kalan ilçelerinde de yatırımlarını sürdürerek her geçen yıl daha fazla vatandaşı doğa dostu, güvenli ve temiz enerji kaynağı doğal gazla buluşturuyor. 2018-2021 yıllarını kapsayan hedefleri doğrultusunda, her yıl 4.000 km’nin üstünde yatırım yaparak 2021 yıl sonunda 42.000 km’ye ulaşacak şebeke uzunluğuyla Aksa Doğalgaz, ülkemizin etrafını dört; dünyanın etrafını ise bir tam tur dolaşabilecek şebeke uzunluğuna ulaşacak. Yatırımlarıyla hizmet ağını büyütmeyi vizyon edinen Aksa Doğalgaz, 2019 yılında da faaliyet gösterdiği illerin merkez dışında kalan ilçelerine doğal gaz ulaştırmak için çalışmalarına devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.