Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

AK PARTİ'NİN İNEGÖL ADAYI ALPER TABAN

Bursa’da AK Parti’nin ilçe Belediye Başkan Adayları, Pazar günü 14.30’da düzenlenen toplantıda açıklandı. Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) düzenlenen aday tanıtım toplantısına; AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, MKYK Üyesi Efkan Ala, Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve 31 Mart yerel seçimlerinde aynı göreve aday gösterilen Alinur Aktaş, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Aday tanıtım programında sırasıyla; AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başbakan Eski Yardımcısı ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, İçişleri Eski Bakanı ve MKYK Üyesi Efkan Ala ve AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş kürsüye çıkarak salondaki coşkulu kalabalığa hitap etti. Seçimlere de adaylara yönelik konuşmalar gerçekleştirildi.

Aday tanıtım programında AK Parti’nin İnegöl adayı Alper Taban olarak açıklandı. Numan Kurtulmuş’un sahneye davet ettiği Taban, alkışlarla platformdaki yerini aldı. İnegöl’den de AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve parti yöneticileri ile çok sayıda kişi Alper Taban’a salonda destek verdi.

COŞKULU KARŞILAMA
Aday tanıtım programında ismi açıklanan Alper Taban, İnegöl’e dönüşü sırasında şehrin girişinde coşkulu bir şekilde karşılandı. Vatandaşların ve partililerin gerçekleştirdiği karşılamada açıklama yapan Başkan Taban, “Az önce Bursa’da yapılan aday tanıtım programında İnegöl adayı olarak ismim açıklandı. Zaten görevdeydik. Bugün yine seçime kadar göreve devam edeceğimizi ve bir taraftan da adaylığımızla ilgili partimiz ve teşkilat üyelerimizle beraber, Milletvekillerimizle beraber vatandaşlarımıza gideceğiz. İnşallah İnegöl’ü bulunduğu yerden çok daha güzel yerlere getirebilmenin mücadelesini vereceğiz. 31 Mart yerel seçimlerinden inşallah Allah nasip ederse alnımızın akıyla çıkıp İnegöl’e tüm güzellikleri yaşatmak istiyoruz. Hakkımızda hayırlısıymış rabbim nasip etti. Ben tüm aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Olgunluk içinde buraya kadar getirdikleri için. Bundan sonra da bir ve beraberiz. Bunu hep söyledim. Mesele başkan olmak değil, mesele ekip olmak, bir olabilmekti. Biz bunu başardığımızı düşünüyorum. Nasip böyleymiş. İnşallah rabbim bizi muvaffak kılsın, başarılı kılsın, mahcup etmesin. Buraya kadar zahmet edip gelen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Sürecin artık başladığını ifade eden Taban, “Yeni bir başlangıç gibi değil. Biz adaylığımız açıklanır açıklanmaz süreci başlattık. 3 buçuk yıldır da Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptım. Zaten bu kadrolar çok yoğun ve tempolu şekilde çalışıyor. İnşallah bundan sonra da böyle olacak. Herkese teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.