banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

Askaynak’tan Tel Sürme Ünitesi Ayrılabilen Gazaltı Kaynak Makinesi: MasterMIG 350

Yenilikçi Ar-Ge yaklaşımıyla geliştirdiği yüksek kaliteli ürünleriyle dikkat çeken Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak, gazaltı kaynaklarında mükemmel sonuçlar veren MasterMIG 350 ile sıçrama sorunlarını ortadan kaldırıyor. Çalışma esnekliğini arttırmak ve güç ünitesinden daha uzak bölgelerde kaynak yapabilmek için sadece tel sürme ünitesini sökmenin yeteli olduğu MasterMIG 350 kaynak profesyonellerine büyük kolaylıklar sağlıyor. Güç ünitesi büyük çaplı ve sağlam tekerleklerle donatılan ürün kaynak akımını ve gerilimini gösteren iki dijital göstergeye sahip olmasıyla da sektörde tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Ayrıca yavaş tel besleme (yumuşak başlangıç) özelliği sayesinde ark oluşumunu kolaylaştırıyor. 2/4 tetik seçenekleri bulunan Master MIG 350 geri-yanma (burnback) süresi ayarı, gaz akış kontrolü ve gaz akışı olmadan tel besleyebilme gibi avantajlar sunmasıyla da kaynak profesyonellerinin ilgisini çekiyor.

Yavaş tel besleme (yumuşak başlangıç) özelliğiyle ark oluşumunu kolaylaştıran MasterMIG 350, IP21S koruma sınıfında olup, güvenilir ve kolay bir kullanım sunuyor. EN 60974-1, EN 60974-10 ve CE güvenlik standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanan ürünün parça ve işçiliğe karşı 2 (iki) yıl garantisi (torç ve kablolar hariç) bulunuyor.

Askaynak MasterMIG 350 ve Askaynak’ın tüm yenilikçi ürünleri hakkında bilgi almak için www.askaynak.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21