Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş KKTC Atlet turizm
banner13

AvivaSA’ya, Yeni Bir Ödül

Altın Örümcek’te ödül AvivaSA’nın

Bu sene 16’ıncısı düzenlenen ve 29 kategoride toplam 1.470 projenin yarıştığı ve 265’inin finale kaldığı Altın Örümcek Web Ödülleri’nde AvivaSA,  sitesiyle, Mikrosite kategorisinde üçüncülük ödülü alarak, sektöründe tek ödül alan firma oldu.

Sektör lideri AvivaSA, , bireylerin BES ve otomatik katılım ile ilgili doğru ve eksiksiz bir şekilde bilgilendirilmesi ihtiyacından yola çıkarak tasarladığı bu siteyi, tarafsız ve hızlı bilgi mecrası olması amacıyla, kurumsal sitesinden bağımsız bir şekilde hayata geçirdi. Site, kurulduğu günden bu yana, sistemin işleyişine, avantajlarına ve dikkat edilmesi gereken noktalara dair gerekli tüm bilgiyi, hızlı ve kolay bir şekilde sunuyor.

AvivaSA’nın mikrositesi  ayrıca, mobil uyumluluk ve yalın bir ara yüze sahip olmanın yanı sıra; “Sıkça Sorulan Sorular” bölümünün işlevselliği ile de dikkat çekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.