Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

Başkan Taban Boğazköy İlkokulu Velileriyle Buluşt
Belediye Başkanı Alper Taban, okulun düzenlediği bir etkinlik kapsamında Boğazköy İlkokulunda eğitim gören öğrenciler ve velileri ile buluştu.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Boğazköy İlkokulu’nun veliler buluşma programına katıldı. Başkan Taban burada öğrenciler ve Boğazköylü velilerle bir araya gelirken, okulun sorunları masaya yatırıldı.

ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYE ETTİ
Velilerle buluşma programı öncesi öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Başkan Taban, ilkokul ve anasınıfı öğrencilerine boyama kitapları ile hikaye kitapları hediye etti. Öğrencilerle sohbet eden Taban’a Milli Eğitim Şube Müdürleri Orhan Çelik ve Ömer Kaban’da eşlik etti.

KULLANILAMAYAN PARK YERİNDE İNCELENDİ
Ziyareti sırasında öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Taban, okul bahçesinde bulunan eski parkın metal malzemelerden oluştuğu için kullanılmasının yasak olduğunu öğrencilerden öğrendi. Etrafı şeritle kapatılan parkın yenilenmesini talep eden öğrencilerin çağrısına kulak veren Taban, parkta incelemelerde bulundu.

VELİLERLE BİR ARAYA GELDİ
Daha sonra okulun çok amaçlı salonunda velilerle buluşan Başkan Taban, burada da okul ve mahallenin sorunlarına ilişkin velilerle istişarelerde bulundu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21