banner20

AK Parti içinde, yıllardır AKP'cilik oynayan ve nerede kaymaklı iş var, orada biten Kenan Kibar ve ekibini geçen yazılarımızda sizlere aktarmıştık. Yazılanların hepsi doğru olduğu için de kibarcık ve çıkar amaçlı rant ekibi uzun zamandır ölü taklidi yapıyor. Rant peşinde koşturmaktan harap ve bitap olan bu ekip için artık hesap vakti de yaklaşıyor.

İlk hesaba çekilen Nezir Asaroğlu

Gazetemizde Kenan Kibar'ın alengirli işleriyle ilgili ilk yazılar çıkmaya başladığında, gazetemizin imtiyaz sahibi Necmi İnce'ye sosyal medya üzerinden tehdit ve hakaretlerde bulunan "sana reklam verenlerin de listesini maliyeden çıkarıp hesap soracağım" (bu ucuz kabadayı kendisini Bursa'nın Polat Alemdar'ı sanıyor herhalde) diyen Nezir Asaroğlu için hesap zamanı geldi. (Kalleşçe ve Ahlaksızca Necmi İnce'nin ailesini diline dolayıp hakaret edenler de, yakında adalet önüne çıkacak)

Necmi İnce'nin yaptığı suç duyurusu üzerine hakkında dava açılan Asaroğlu, süt dökmüş kedi gibi geldiği mahkeme salonunda uzlaşma talebinde bulundu. Tabi bu isteği Necmi İnce tarafından kabul edilmeyince de, Kenan Kibar ile arkadaş (menfaatdaş) olduğunu belirterek, onu korumak için bu satırları yazdığını iddia etti.

Asaroğlu, Kibar'ın arkasına saklanıyor

Pabucun pahalı olduğunu, öyle sosyal medyadan yapılan klavye kabadayılığının da kanun önünde bir işe yaramadığını gören Nezir Asar-Keseroğlu, bu sefer ağababası olan Kıvırcık Kenan'ın arkasına saklanmayı tercih etti.

İşlerin yolunda gitmediğini görünce Küçük Nezir, hemen Bursa Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı! (aç tavuk kendi ağababasını külliyede görürmüş) olarak görev yapan Kenan Kibar'ın tanık olarak çağırılmasını talep etti. İşin ilginç olanı ise hâkime hanımın "tanığı siz mi çağırırsınız yoksa biz mi çağıralım?" şeklindeki sorusuna, "siz çağırın, biz çağırırsak gelmeyebilir" şeklinde cevap vermesi oldu.

Ekiple iş yaparken, menfaatine göre onun bunun üzerine salarken iyi ama iş zora gelince Kenan yine kıvırcıklık yapıyor demek ki! Nezir'in düştüğü bu durum, umarız diğerlerine iyi bir ders olur.

Kibarcık mahkemeye nasıl gelecek?

Küçük Nezir'in şahit olarak çağrılmasını istediği Kibarcık Kenan bakalım nasıl bir yol izleyecek? Eninde sonunda yolunun düşmesi beklenen adliye binasının 100 metre yakınından bile geçmekten korkan ve en büyük kâbusu orada yargılanmak olan Kıvırcık Kenan Kibar, şimdi tam olarak köşeye sıkışmış bir durumda.

23 Ekim 2019 tarihinde görülecek duruşmaya mahkemenin resmi davetini kabul etmeyerek gelmemesi mümkün değil. En fazla mazeret göstererek bir kaç duruşmadan kaçabilir ancak işin nihayetinde polis nezaretinde adliyeye getirilmek de var. Ya Kıvırcık Kenan, işte böyle yıllardır yediğin hurmalar, gün gelir Necmi İnce'ye çatınca seni tırmalar.

Kibar'ın ekibi çok geniş

Bu Kibarcık Kenan'ın ekibi uzun araştırmalarla ve ciddi bir istihbarat çalışmasıyla çözülebilir. Biz sadece buzdağının görünen kısmını biliyoruz. Devletin güvenlik birimleri bu işe el attığında inanın tıpkı FETÖ davalarında olduğu gibi kazıdıkça altından sürekli yeni isimler, oluşumlar ve karmaşık ilişki ağları çıkacaktır.

Kenan Kibar'ın ekibine tam dâhil olup olmadıklarını çözemesek de, kesinlikle desteklediklerine ve birçok vakıa da birlikte hareket ettiklerine şahit olduğumuz başka isimler de var. Şimdilik, geçmişte yaptıkları şaibeli işlerle bilinen Hasan Şirin ve Mustafa Gültekin'i ifşa etmekle yetinelim.

Kibarcık Kenan'ın tuhaf adamları

Bugün Bursa'da medyacılık oynayan, sık sık AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ile fotoğraf veren, kankası olduğu Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Servet Hocaoğulları üzerinden Başkan Oktay Yılmaz'ı etkilemeye çalışan Hasan Şirin'in, geçmişteki FETÖ bağlantılarını ve HDP ile olan sıkı ilişkileriniönümüzdeki yazılara bırakalım.

Yine aynı şekilde Özgen Keskin döneminde piyasada boy gösteren, daha sonra Yıldırım Belediyesi'nde kendisine verilen görevleri beğenmeyerek Özgen Keskin'i yıpratmak için garip işlere girişen ve suçüstü yakalanan Mustafa Gültekin'i ve neden piyasada onu meczup diye tanımladıklarını da yine önümüzdeki yazılara bırakalım.

Alinur Aktaş bu ekiple ne yapıyor?

Bütün bu karmaşık ilişkiler ağı ortada olan Kenan Kibar ve ekibi ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ne yapıyor?

Bir belediye başkanı düşünün ki, ilçeden alınıp Bursa gibi sorunlar yumağı olan bir metropole başkan yapıldığında, ilk işi basın danışmanı almak oluyor. O kadar sorun varken basın danışmanı olarak alınan kibarcık ne işe yaradı? Ulaşım, kentsel dönüşüm, trafik gibi alanlarda bir tane bile adam alınmıyor ve hemen bu kıvırcığa görev veriliyor. Yetmiyor yine bu kıvırcık, BŞB Spor Kulübü'nün yönetimine, BKSTV'nin yönetim kuruluna ve bir kaç BİT'in daha yönetimine monte ediliyor. Acaba Başkan Aktaş, bu kıvırcık ve karışık ekibiyle neler yapıyor?

Başkan Aktaş, garip işler yapıyor?

Atanmasının ardından sadece "çok borç var, para yok" diyerek hiç bir şey yapmadan iki yılı dolduran,hazırlattığı billboard ilanlarında; yapımı tamamlanan Recep Altepe'nin projelerine kendi imzasını atan ve açılış kurdelelerini kesen Alinur Aktaş, seçilmesinin ardından da bazı garip işlere girişti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'ndeki genel sekreter yardımcılıklarını kaldıran Aktaş, Bursa'yı da İnegöl gibi mi yönetmek istiyor? Bu kadar devasa sorunları olan Bursa'da, dişe dokunur bir icraat yapmak yerine, sadece kendi aklının yettiği kadarıyla vaziyeti idare edip, bu beş yılı da boş mu geçirmek istiyor?

Belediye kadrosuna yerleştirdiği çok sayıdaki İnegöllünün ardından Bursa'ya getirecek başka adam kalmadığı için mi, genel sekreter yardımcılıklarını kaldırıyor?

Başkan Alinur Aktaş, tasarrufu unuttu!

Başlangıçta yaptığı göstermelik tasarruf tedbirlerinin ardından, bugün artık yeni Mercedes makam aracıyla foto paylaşmakta bir beis görmeyen Başkan Aktaş, bir taraftan belediyenin borcunun düştüğünü iddia ediyor ancak rakamlar tam bunun aksini söylüyor.

Belediye için neden yeni krediler çekildi? BUSKİ için 50 milyon Euro ve belediye için 10 yıllığına 250 Milyon Lira kredi çekildiği konuşuluyor. Mevcut borçlar böyle mi ödenecek? Borcu borçla ödeyerek, daha çok borçlanarak, Bursalıların geleceği ipotek altına alınarak mı belediye yönetilecek?

Eskiler boşuna "kılavuzu karga olanın, burnu pislikten kurtulmazmış" dememişler. Kılavuzu Kenan Kibar ve ekibi olan Alinur Aktaş ta sanırım bu beş yılı böyle geçirecek!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21