Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Kıyak sungurlu Sanat
banner13

BURSA'NIN GENÇ MUHTARI GÖNÜLLERİ FETHETMEYE BAŞLADI.

Bursa Yıldırım Şirinevler Mahallesinin genç Muhtarı Yusuf Emre KÜRKÇÜ, Adaylığını açıkladığı süre zarfında Azaları ile durmadan vatandaşlarının ziyaretine giden onlardan destek isyen genç muhtar şimdiden gönüllere taht kurdu.Yusuf Emre KÜRKÇÜ bizlere açıklamasında şunları iletti, Biz gençlere imkan tanındığı zaman gençler olarak vatandaşlarımızın bilinen ve cözüme ulaşılmayan sıkıntılarını cözmek ve sorunlarını ortadan kaldırmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız dedi ve devam etti  Şirinevler mahallemizin kronik sıkıntıları belli ve yapılması gereken sorunlarda ortada biz göreve geldiğimiz gün durmadan her sokağın sorunlarını tek tek cözmeye çalışacagız bu sorunları gereken mevkilere ulaştıracagız dedi, ve projelerini yapılmasını gerekenleri şöyle sıraladı.

ŞİRİNEVLER MAHALLESİ SORUNLARI

1 Mahallemizin Giriş Çıkış sorunu

2 Okul sorunu

3 Doğal gaz sorunu

4 Çocuk parkı sorunları

5 Gençler için Spor tesisleri

6 Uyuşturucu ile mücadele

7 Sosyal yardım projeleri

8 Altyapı sorunu

9 Kapalı Pazar ihtiyacı

10 Taziye yerleri

11 Etkinlik Turları

12 Karakol

13 Mezarlık alanı

14 Sağlık hizmetleri

15 Her sokak’da sokak sakinlerinin sorunlarını bildirecek temsilci bay bayan

16 Hanımlara El berecisi kursları projeleri

17 Banka Atm Sorunları

Mahallemizin kronikleşen sorunlarını sizin verdiğiniz destek ile çözeceğim.dedi. ve Şirinevler Halkına desteklerinden dolayı çok teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.