banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

BÜYÜK EKRAN SAMSUNG TV’LERDE KAÇIRILMAYACAK İNDİRİMLER BAŞLADI

 Samsung Türkiye’nin her yıl geleneksel olarak uyguladığı Büyük TV Günleri kampanyasının beşincisi başladı. 12 Nisan – 30 Nisan tarihleri arasında kampanyaya dâhil Samsung satış noktalarına gelen ziyaretçiler 55 inç ve üzeri büyük ekran TV’lere uygun fiyatlara sahip oluyor. Samsung Büyük TV Günleri’ne özel olarak tüketicilere sunulan ve stoklarla sınırlı olan fırsatlardan yararlanmak isteyenlerin kampanya bitiş tarihine kadar kampanyaya dâhil satış noktalarını ziyaret etmesi gerekiyor.
 

Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak için http://www.samsung.com/tr/buyuk-tv-gunleri/ adresini ziyaret edebilir ya da 444 77 11 numaralı çağrı merkezine ulaşılabilirsiniz.

Basın Bilgi: Medyaevi / Tel: 0 212 351 91 81
 

Hakan Kilyusufoğlu / [email protected]

Emir Bostanoğlu / [email protected]
 

Samsung Electronics Hakkında
Samsung Electronics Co. Ltd. dünyaya dönüştürücü fikirler ve teknolojiler sayesinde ilham veriyor ve geleceği şekillendiriyor. Samsung Electronics, televizyon, akıllı telefon, giyilebilir cihazlar, tabletler, kameralar, dijital gereçler, ağ sistemleri, hafıza, yarı iletken ve LED çözümleri dünyasını yeniden tanımlıyor. Samsung hakkında güncel haberler için lütfen http://news.samsung.com adresinden “Samsung Newsoom” sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21