banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

ÇANAKKALE RUHU ŞARKILARLA YAŞANACAK

Bu yıl 104’üncüsü kutlanacak 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni anma etkinlikleri kapsamında Şef Nilgün Tuzkaya yönetiminde Ankara Çoksesli Korosu’na ev sahipliği yapacak olan ANKAmall, Çanakkale ruhunu hafızalarda canlandıracak. Tüm Ankaralıların davetli olduğu konser saat 19.00’da gerçekleşecek.

ANKAmall Hakkında:

ANKAmall 20.Yılı’nı kutluyor…

1999 yılında hizmete açılan, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle kısa sürede hızla büyüyen ANKAmall, 20’nci yılında ‘Türkiye'nin Alışveriş Merkezi’ sloganı ile Türkiye’de AVM konseptinin öncüleri arasında yer alıyor.

2015 yılında gerçekleştirdiği büyük renovasyon ile kabuk değiştiren; yeni marka ve mağaza alanları ile yepyeni bir kimliğe bürünen ANKAmall, bugün 330 mağazası, 108.000 m² kiralanabilir alanı, 6.000 araçlık ücretsiz otoparkı, kafeleri, restoranları, sinema salonları ve çocuklar için oyun alanlarıyla İstanbul-Anadolu yakası dâhil Anadolu’nun en büyüğü konumunda.

ECE Türkiye tarafından yönetilen ANKAmall, alışverişte sunduğu kalite ve çeşitlilik yanında, gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerle misafirlerinin bireysel ihtiyaç ve beklentilerine de hitap eden bir alışveriş merkezi olma özelliğini daha da ileri götürüyor, düzenlediği etkinliklerle de ziyaretçilerine farklı ortamlar hazırlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21