Öne Çıkanlar ORHANGAZİ incemedya NİLÜFER BELEDİYESİ Engelsiz Sanat
banner13

ÇARPIŞMA, SOSYAL MEDYA ETKİLEŞİMİNDE DÜNYADA İLK ÜÇ SIRADA YER ALIYOR!

WIT’in dünya çapında iki ayda bir yaptığı, sosyal medyada dizi ve yapımların durumuna yönelik hazırladığı rapora göre; ‘Çarpışma’, Şubat ayında özellikle instagramda iki hafta içinde büyük bir çıkış yaptı ve yaklaşık 200 bin yeni takipçi kazandı. ‘Çarpışma’nın Şubat ayında instagramda şu ana kadar ki toplam takipçi sayısı ise 406 bin’den ve Twitter’da ki takipçi sayısı da 36 bin 100’den fazla. Dizinin haftalık post gösterim sayısı ise 4,250 milyon seviyelerinde.

Listede ‘Çarpışma’nın dışında ilk üçte; NBC kanalında yayınlanan   ‘The Titan Games’ ve BBC One’da yayınlanan ‘The Greatest Dancer’ programları yer aldı

Yapımcılığını Kerem Çatay - Pelin Diştaş’ın, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.