Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

Çay Davetinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hediye

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, hemşerilerinin sosyal medya hesaplarından yaptığı çay davetlerine katılıyor. Her gün makamında vatandaşlarla görüşen Başkan Sargın, belediye dışında gerçekleştirdiği esnaf, oda, halk pazarı ve mahalle gezileri ile de hemşerilerinin istek ve diklerine kulak veriyor. Başkan Sargın, kendisinin sosyal medya hesaplarından çaya davet eden hemşerilerinin evlerine de konuk oluyor. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, ziyaret turlarına Yeni Mahalle de ikamet eden Sevda ve Mehmet çiftine konuk olarak devam etti. Ziyarette aileyle birlikte çay içip sohbet eden Sargın, hal hatır sordu, talepleri dinledi. Ziyarette ayrıca Sevda ve Mehmet çifti mahkumlar tarafından hazırlanarak kendilerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletilmek üzere verilen hediyeyi Belediye Başkanı Osman Sargın’a vererek iletilmesi talebinde bulundular.

SARGIN ”BELEDİYE BAŞKANININ YERİ VATANDAŞININ YANIDIR”

Çay davetlerinde vatandaşlara belediyecilik anlayışı ile ilgili yaptığı konuşmada “Bizim belediyecilik anlayışımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyecilik anlayışından geliyor. Bizler kendisinin çalışmalarını örnek alarak yolumuza devam ediyoruz. Bir belediye başkanının yeri makamında ki koltuk değil, vatandaşının yanıdır” dedi.

Tanışıklık hukukunu güçlendirirken yeni gönüller de kazanmaya çalıştıklarını belirten Sargın, şöyle konuştu; “Hemşeri hukukunun güçlenmesi için çabalıyoruz. İyi günlerinde kötü günlerinde hep onlarla beraber oluyoruz. Sosyal Medya üzerinden ve diğer mecralardan vatandaşlarımızın çay davetlerini geri çevirmeyerek, onlarla bir araya geliyoruz. Her şey geliyor geçiyor, önemli olan güzel hatıra bırakabilmek. Bütün temaslarımızda hemşerilerimizde kurduğumuz diyalogda hep buna dikkat ediyoruz” dedi.

Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren Sevda ve Mehmet çifti konuşmalarında “İznik artık çağ atlıyor. Hiç bir ilçede böyle yatırım görmüyoruz. Allah sizlerden vesile olanlardan razı olsun. Desteğimiz her zaman sizlerle. Siz İznik’te hayalleri gerçekleştirdiniz. Allah dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve yol arkadaşlarına uzun ömürler versin” dediler. Ayrıca çift açıklamasında “Belediye Başkanımız sürekli halkın içinde ve esnaf ziyaretlerinde görüyoruz. Bizlerde kendisine çay davetinde bulunduk. Kısa bir süre sonra gelen telefon ile başkanımızın geleceği bildirildi. Bu bizi çok mutlu etti. Kendisine ve eşine ziyaretleri dolayısıyla çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.