Öne Çıkanlar psikoloji turizm Akbaş KKTC Atlet
banner13

DEKORASYONUN SİMGESEL GÜCÜ ''FİL''

Etrafımızdaki birçok dekorasyon ürünü, onlara yüklediğimiz anlamlar göz önüne alınarak tasarlanıyor. Evlerimizde kullanabileceğimiz hangi dekorasyon ürünü ne anlam taşıyor diye incelendiğinde ise “fil” evin içine pozitif enerji çeken öyle güçlü bir sembol ki, onu başka dekoratif objelerle desteklemenize gerek dahi kalmıyor.Böylece filler uzun ömür, sağlık, refah ve zenginliğin sembolü olarak ev dekorasyonunda kullanılan objeler olarak karşımıza çıkıyor.

Pek çok değişik şekilde karşımıza çıkan ve ev dekorasyonunda kullanabileceğimiz fil objelerini;büyükten küçüğe doğru sıralanmış 7 filden oluşan bir şekilde konumlandırmanın bolluk ve bereketi simgelediğine, yaşanılan yere bereket getirdiğine ve kapıya doğru dizildiklerinde ise ev sahibi olma şansı verdiğine inanılıyor.Tablolar veya heykel olarak da ev dekorasyonunda karşımıza çıkan bu güçlü tılsımı evin her hangi bir alanına rahatlıkla yerleştirebilirsiniz. Eğer cam kenarında yıldızlara göre yerleştirirseniz evinize şansı çektiğine de inanılıyor. Ayrıca olumsuzluktan korunmak için fili giriş kapısına bakacak şekilde yerleştirebilirsiniz. Yatak odasında kullanılan iki fil objesi ise sevgi ve sadakati simgeliyor.

Deluxe Decotarafından tasarlanan özel tasarım fil objelerinievinizde yapacağınız küçük ayrıntılar ve dokunuşlar ile kullanabilirsiniz. Örneğin, kütüphanenizde yer alan bir kitap tutucu gibi..Bu simgesel anlatımı güçlü objeyeDeluxe Deco tasarımlarıaltın, gümüş,rose renkleri ve dekorasyondaki zamansız doku mermer ile eşlik ediyor.

DELUXE DECO Fil Başı Figürlü Bej Mermer Kitap Desteği 600 TL

DELUXE DECO Mermer Kaideli Fil Ailesi 600 TL

DELUXE DECO Gümüş Fil Gri Kase850 TL

DELUXE DECO Filli Servis Gümüş 1.050 TL

DELUXE DECO Mermer Kaideli Altın Fil 600 TL

DELUXE DECORose Fil Kağıt Ağırlığı 150 TL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.