Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş KKTC Atlet turizm
banner13

DETERJANINIZ TEK TUŞLA KAPIYA GELİYOR!

Ariel’in ardından Fairy’nin de dahil edildiği proje kapsamında, Vestel çamaşır ve bulaşık makinesi kullanıcıları, makinenin yanında verilen butona basarak Ariel ve Fairy siparişlerini verebiliyor. Eş zamanlı olarak akıllı telefon aplikasyonu da geliştirilen teknoloji, ücretsiz kargo, uygun fiyat ve sürpriz hediye gibi fırsatlar da sunuyor.

P&G - Vestel işbirliği ile geçen yıl geliştirilen Kolay Gelsin Teknolojisi’nin ilk uygulaması hayata geçirildi. Tek tuşla deterjan siparişi vermeye olanak tanıyan yeni teknoloji ile artık Vestel çamaşır ve bulaşık makinesi kullanıcılarının deterjanları kapıya kadar teslim ediliyor.

İşbirliği kapsamında, Vestel çamaşır ve bulaşık makinesi satın alan tüketicilerin makinelerine, yetkili servis tarafından dijital deterjan sipariş butonu kuruluyor. Eş zamanlı olarak tüketicinin akıllı telefonuna yüklenen uygulama ile adres, kredi kartı bilgileri ve deterjan seçeneği sisteme giriliyor. Tüketici deterjan azaldığı zaman makine üzerindeki butona basarak veya uygulamayı kullanarak deterjan siparişini otomatik olarak verebiliyor. Uygulama ile birlikte ücretsiz kargo, uygun fiyat ve sürpriz hediye gibi fırsatlar da sunuluyor.

İkinci aşamada makineler kendi siparişini verecek!

P&G ve Vestel’in geliştirdiği teknolojinin ikinci aşamasında, çamaşır ve bulaşık makinelerinin otomatik olarak sipariş vermesi hedefleniyor. Buna göre, deterjan seviyesi belli bir sınırın altına indiğinde, otomatik dozaj sistemli makineler kendi deterjan siparişini verip ürünün eve teslim edilmesini sağlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.