Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

DİGİTALLİCA ULUSLARARASI İKİNCİ ÖDÜLÜNÜ KAZANDI

Digitallica tarafından Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri için, işe uyum süreçlerinin daha verimli olması için geliştirilen ve eğlenerek öğrenmeyi sağlayan “Keşfet” Board Game, “Best Use of Games and Simulations for Learning” kategorisinde Bronz ödül almaya hak kazandı.

Digitallica, geçtiğimiz ay içerisinde de Uluslararası Stevie Ödülleri’nde, hazırladığı “Dijital Oryantasyon Çözümleri” ile Eğitim kategorisinde Video başlığı altında Stevie Altın Ödülü’ne layık görülmüştü.

Yetenek Yönetimi, Liderlik, Araştırma, Satış ve Pazarlama gibi konularda 20 yıllık uluslararası geçmişe sahip dünyanın en prestijli kurumlarından Brandon Hall Group tarafından 1994’den bu yana verilen Brandon Hall Mükemmeliyet Ödülleri, hem Brandon Hall hem de bağımsız jüriler tarafından ihtiyaca uygunluk, program dizaynı, fonsiyonellik, yaratıcılık, ve ölçülebilir yararlar konularında 78 farklı kategoride, Öğrenme, Yetenek Yönetimi, Satış ve Pazarlama ve Teknoloji dallarında altın, gümüş ve bronz olarak sahiplerini buluyor.

Digitallica, firmalara özel e-eğitim çözümleri sunan Türkiye’deki az sayıda şirketten biridir. Kurulduğu yıldan bu yana 100’den fazla firmaya, 400’den fazla özel eğitim çözümleri ve projeleri üretti ve teslim etti. 2015’in Ağustos ayında faaliyete geçen Digitallica, sektörün en genç ve en hızlı büyüyen dijital eğitim ajanslarından biri durumundadır. Kuruluşu ile birlikte özellikle pazarda ihtiyaç duyulan özel içerik tasarımı eğitimlerine odaklanmıştır.

Digitallica kurucusu Emre Güleçoğlu, “Uluslararası arenada alanının önemli ödüllerinden olan Brandon Hall'u kazanmak bizim için önemli bir motivasyon kaynağı olmuştur. Yaptığımız çalışmaların global perspektifte takdir ve karşılık bulan çalışmalar olduğunu böylelikle teyit etmiş oluyoruz. Yurt dışında alanımızdaki işlerden daha da iyi projelere imza attığımızı bu ödül organizasyonları sayesinde göstermiş oluyoruz. Alanında öncü uygulamaları hayata geçirmeyi ana odağına alan Digitallica, bu çalışmalarının meyvelerini yeni ödüllerle taçlandırmaya devam edecektir. ”dedi.

Digitallica müşterleri hemen her sektörden olmakla birlikte, özellikle Bankacılık-Finans, Teknoloji ve Perakende sekörlerinde faaliyet göstermektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21