banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

DMX³ 1600 Açık Tip Şalter İle Aradığınız Çözüm

Legrand, açık tip şalter DMX³ ailesini genişletmeye devam ediyor. Yeni DMX³ ile Legrand, 800A’dan 1600A’ ya kadar tüm bina veya tesisler üzerinde etkin koruma ve kontrol sağlamanın yanı sıra boyut avantajı sayesinde panolarda daha az yer kaplıyor.

 

Yeni DMX³ 1600 açık tip devre kesiciler, 800A’dan 1600A’ ya kadar akım seviyesi, 50 kA kesme kapasitesi ve Türkçe menülü kontrol ünitesiyle ihtiyaçları en uygun çözümü sağlıyor. Yatay ve dikey montaj için dönebilir terminalleriyle kullanıcısına kolay montaj olanağı tanıyan DMX³ 1600, uygun maliyetiyle de beğeni kazanıyor.

 

DMX³ 1600 açık tip şalter elektronik koruma ünitesi

Legrand uzmanları, tüm DMX³ açık tip şalterlerin bir adet LSI koruma sağlayan elektronik koruma ünitesi seçeneğini standart olarak sağlanıyor. Böylelikle MP4 elektronik koruma ünitesi şalterlerle seçicilik, akım koruma seviyelerinin çok hassas ayarlanmalarına imkan sağlıyor. Koruma ünitesi üzerinde bulunan LCD ekranı ölçülen akım değerini görüntülerken, arıza ayarı ve sisteme kaydettiği bilgileri veriyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21