Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

“Doğanın 3’lü Dokunuşu”nda

Cildinde bebeksi yumuşaklığı ve doğal parlaklığı arayanlar için özel olarak geliştirilen Dalin “Doğanın 3’lü Dokunuşu” yağ serisi2 farklı çeşidi ve klinik testlerle kanıtlanmış yumuşak formülüyle cilde nem ve doğal parlaklık veriyor. Hipoalerjenik özelliği taşırken alkol, boya ve paraben gibi zararlı maddeler içermiyor.

Dalin klasik bebek yağının yanı sıra “Doğanın 3’lü Dokunuşu” serisindeki Dalin Doğanın 3’lü Dokunuşu Yeşil Bebek Yağı, cildin doğal nemini düzenleyen zeytinyağı, bariyer özelliğini koruyan avokado yağı ve yoğun besleyicili badem yağından oluşuyor.

Dalin Doğanın 3’lü Dokunuşu Turuncu Bebek Yağı ise yoğun besleyicili kayısı çekirdeği yağı, etkin nemlendiricili susam yağı ve cildin bariyer özelliğini koruyan fındık yağı içeriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.