banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

EFM TESİS YÖNETİMİ HİZMETLERİ KALİTE STANDARTLARINI EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARDI

Süzer Grubu’nun değer ve prensipleri ışığında Tesis Yönetimi ve Servis Hizmetleri alanlarında faaliyetlerini sürdüren EFM Tesis Yönetimi A.Ş, ISO 41001:2018 Tesis Yönetim Sistemleri Standartını almayı başardı.

Plazalardan alışveriş merkezlerine, konutlardan fabrikalara kadar her türlü tesisin yönetimi, bakımı ve işletmesini uzman bir kadro ve profesyonel bir anlayışla gerçekleştiren EFM, kendi sektöründe ISO 41001 sertifikasını almayı başarabilen az sayıda firmadan biri oldu.

PCA Sertifikasyon Hizmetleri tarafından yapılan denetimlerden başarıyla geçen EFM Tesis Yönetimi, raporlama ve karar verme süreçlerinin ardından ISO 41001 sertifikasını almaya hak kazandı.

ISO 41001 sertifikası, standart tesis yönetiminin etkin ve verimli bir şekilde sürdürüldüğünün gösterilmesini, ilgili tarafların ihtiyaç ve uygulanabilir beklentilerinin sürekli karşılanmasını ve piyasanın rekabetçi ortamında sürdürülebilir olmayı amaçlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21