banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

FESTİVAL VOLEYBOL ALTYAPILAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Bilindiği gibi alt yapılar Küçük Erkek Voleybol Takımımız Sakarya’da 18-21 Nisan’da yapılan grup maçlarında 2. olarak 22-29 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına girmeye hak kazanmıştı. 
TAKIMIMIZ İLK 16 TAKIM ARASINDA 
Bu yıl dördüncüsü gerçekleşen şampiyonada “Midi”, “Yıldız” ve “Küçük” kategorilerinde müsabakalar yapıldı. Midi müsabakaları 13-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. Müsabakalar “Festival Voleybol” adı altında oynandı. Takımımız turnuvayı ilk 16 takım arasında bitirdi. 
YILDIZ MÜSABAKALARI
Yıldız Müsabakaları ise Eskişehir ilinde 17-19 Mayıs tarihleri arasında oynandı. TVF, Altekma, Okyanus Koleji ve İnegöl Belediye Spor takımlarının karşılaştığı müsabakalar grubunda yer almış olup, Türkiye’de 32 takım arasına girme başarısını elde ettik. 
BELEDİYE BAŞKANI ALPER TABAN SPORCULARI TEBRİK ETTİ
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban sporcuları tebrik etti. Sporun birleştirici, bütünleştirici gücüne dikkat çeken Taban;” Sporun her alanında varız. Tüm gayretimizle çalışmalarımız devam ediyor. Sporcularımızın ellerinden gelen gayreti gösterdiklerine inanıyorum. Türkiye Şampiyonası’nda yer almalarından da ayrıca mutluluk duyduğumu belirtmek isterim” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21