Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

FUARDA GEMLİKLİ YAZARLAR İLGİ ODAĞI OLDU

Fuarda Gemlikli yazarlar da okurları ile buluşarak kitaplarını imzaladılar. Erhan İzgi, Mehmet Reşat Şavlı, Osman Doğan, Seda Eroğlu, Ümit Murat, Abidin Uyar, Onur Şahin ve Cemal Kırgız başta olmak üzere pek çok yazar çalışmalarından bahsederek okurları ile sohbet ettiler.

İsmail Saymaz ve Levent Gültekin geliyor

Gemlik Kaymakamı Yaşar Dönmez ile stantları dolaşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, yayıncılardan bilgi aldı. Açıldığı günden bu yana fuara Gemliklilerin özellikle hafta sonu büyük ilgi gösterdiğini belirten Sertaslan “daha önce çeşitli şekillerde kitap, okurlar ve yazarlar hakkında çeşitli etkinlikler düzenlese de ilçemizde bu kadar kapsamlı bir fuar ilk kez organize edildi. Onlarca yayın evimiz, Gemlikli yazarlarımız ile misafir yazarlarımız hemşerilerimizin gösterdiği bu ilgi karşısında oldukça memnunlar. On gün olarak planlanan fuarımızda özellikle gençlerin beklediğimizin çok çok üzerinde bir ilgisi olduğunu görüyoruz. Sosyal medyada gördüğümüz olumlu yorumlar bize doğru yolda olduğumuzu gösterdi. Fuarın çevre esnafımıza da katkısı oldu. Fuarın son günü, 24 Eylül Salı günü tanınmış gazeteciler İsmail Saymaz ve Levent Gültekin “Türkiye’nin Demokratikleşme Sorunu” adlı söyleşide Gemlikliler ile bir araya gelerek sorularını yanıtlayacaklar. Gelecek yıllarda daha büyük ve kapsamlı kitap fuarları düzenleyerek okurlarımızı kitapla ve yazarlarla buluşturmaya devam edeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21