Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

GIOVANE GENTILE'NİN YENİ DURAĞI ELAZIĞ

‘Centilmen sözünün değeri’ mottosuyla erkek giyiminde fark yaratan
GiovaneGentile,Türkiye’nin her noktasında olma hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor.

Bugün 33. mağazasını Elazığ’a açan GiovaneGentile,2019kış koleksiyonunda yer alan ve kışın tüm dinamiklerinikumaşlarına yansıtan tasarımlarıyla Elazığ’lı beylerin gönlünü fethediyor.

Açılışa ilişkin değerlendirmede bulunanGiovaneGentile Genel Müdürü ZaurSamedov,hedeflerinin 2018 yılsonunda 40 mağaza sayısına ulaşmak olduğunu söyledi.GiovaneGentileolarak tekstil sektörünün önemli oyuncularından olduklarını aktaran Samedov, “Sektörümüzde öncü şirket olma hedefiyle her geçen gün büyüyoruz. Hep söylediğimiz gibi ilk şubemizi açarken de bugün Elazığ mağazamızı açarken de hedefimiz hep aynıydı. Takipçilerimizin bizden vazgeçmemesi ve onları kaliteli ürün skalasıyla buluşturmak. Bu bilinçle önümüzdeki dönemlerde ülkenin farklı noktalarında yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Mağazalar için iletişim: http://bit.ly/2A5SUjr

GiovaneGentilehakkında Perakende sektöründe edindiği bilgileri kalite anlayışını ve müşteri beklentilerini tasarladığı dünya trendlerine uygun koleksiyonlarla birleştiren Ercem Tekstil, 2005 yılında GiovaneGentileLimited Edition markasına entegre Giovane G. Designers markasını da üretimine katarak tüm erkek trendlerini tek çatı altında, tüm mağazalarında birleştirdi. Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika da birçok konsept mağaza dışında, aynı zamanda yüzlerce corner mağazalarda koleksiyonlarını tüketiciler ile buluşturmaktadır.   Tamamen müşteri odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda, kendi özgün tasarımlarını üreten alanında uzman tasarımcılarla çalışmalarını yürütmekte ve müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.