Öne Çıkanlar ORHANGAZİ incemedya NİLÜFER BELEDİYESİ Engelsiz Teknoloji
banner13

''GÜNÜMÜZ TÜRKİYE'SİNDE KADIN OLMAK'' KONULU SEMPOZYUM

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Semra Doğan öncülüğünde "Günümüz Türkiye'sinde Kadın Olmak" konulu sempozyum düzenledi. Sempozyuma çok sayıda Kadın Sivil Toplum Kuruluşu, kadın muhtarlar ve teşkilat mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ayrıca sempozyuma Kadın ve Sosyal politikalardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, İYİ Parti milletvekili Sn. İsmail Tatlıoğlu, Nilüfer Belediye başkanı Mustafa Bozbey, İYİ Parti İl başkanı Sn. Yahya Bahadır, eski milletvekilleri Necati Özensoy ve Yahya Şimşek sempozyuma katılanlar arasındaydı.  Konuşmacılar arasında aile hâkimi ve avukat Eray Karınca, Av. Nevin Palacıoğlu Canbaz, Psk. Mürşit ATLIAKIN da vardı. Alanında uzman konuşmacılar konuyla ilgili sunum yaparken, bir yandanda STK ların temsilci ve başkanları ile interaktif şekilde gerçekleşti. Ayrıca sunum aralarında vatandaşla yapılan kadın konulu röportajlar da yayınlandı. Çok verimli geçen sempozyum, konuşmacılara plaket sunumunun ardından sona erdi.

Sempozyumda söz alan Genel Başkan yardımcısı A. Sibel Yanıkömeroğlu yaptığı konuşmada " Biz, kadınlarımızın politikanın odağında, siyaset üreten bir güç olması gerektiğine inanıyoruz.

Her konuda eylem planı yapılan Türkiye'de, bizim önceliğimiz, Kadının Güçlendirilmesi Eylem Planı olacak.

Bu sadece bir eylem planı değil, aynı zamanda toplumsal bir seferberliktir.

Bu bir hayal değil. Doğaldır ki, dünyaya kadın gözüyle bakan bir siyasetçi olarak, bu konuda iddialı ve ısrarcıyım. Ve biliyorum ki, biz kadınlar İYİ olunca, Türkiye İYİ olacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.