Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

KAYMAKAM İNAN’DAN BAŞKAN SERTASLAN’A ZİYARET

Kaymakamlık daire müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyarette Gemlik Kaymakamı Kemal İnan, Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a görevinde başarılar dilerken, Gemlik’e hizmet için çıktığı bu yolda iyi niyet ve başarı dileklerini iletti.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan da, İlçe Kaymakamı Kemal İnan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, Gemlik’e hizmet yolunda hep beraber çalışacaklarını söyledi. Başkan Sertaslan, Gemlik için arzu edilen projelerin hayata geçirilmesinde ilçenin bir bütün olarak sorunları sahiplenmesi ve çözüm odaklı hareket edebilmesi adına Kaymakamlık ve Belediye işbirliğinin önemine değinerek, Gemlik’i layık olduğu noktaya hep birlikte taşıyacaklarını kaydetti.

Kaymakam İnanda,Gemlik’in Türkiye ekonomisindeki yerine ve önemine değinirken, istihdam konusunda yapılan çalışmalardan da övgüyle bahsetti. Ortak akıl ve istişarenin yerel yönetimler için çok önemli olduğuna vurgu yapan Kaymakam İnan, Başkan Sertaslan’a çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Sıcak bir sohbet havasında geçen görüşme esnasında ilçeye ait konular üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21