Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

​KOÇTAŞ’A GELENLER 4 ALIYOR, 3 ÖDÜYOR

Tüm kategorilerdeki on bini aşkın üründe geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyenler, turuncu etiketli ürünleri incelemek için Koçtaş mağazalarını ya da koctas.com.tr’yi ziyaret edebilir. 

Yaşam alanlarını güzelleştirmek isteyenler Koçtaş’a gelerek 4 ürün alıyor, 3 ürün için ödeme yapıyor. Koçtaş’ın “4 Al 3 Öde” kampanyasından yararlanmak isteyenlerin Koçtaş mağazalarına uğramaları ya da koctas.com.tr’yi tıklamaları güzel fikir…

Koçtaş'ta yer alan banyo, mutfak, mobilya, dekorasyon, aydınlatma, el aletleri, aydınlatma veya bahçe dâhil tüm kategorilerde on bini aşkın üründe geçerli olan kampanya ile yaşam alanlarına yenilik katarken tasarruf etmek mümkün. Koçtaş reyonlarındaki on bini aşkın turuncu etiketli üründeki Koçtaş Kartlılara özel 4 al 3 öde fırsatını kaçırmayın.

‘4 Al 3 Öde’ fırsatından faydalanarak ev ekonomisine katkıda bulunmak isteyenler, koctas.com.trüzerinden yapacakları 250 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından da yararlanabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.