Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

MALİ MÜŞAVİRLERDEN SANAT GECESİ

BSMMMO Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu’nun katkılarıyla düzenlenen geceye, meslek mensupları aileleriyle katılım gösterdi. Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu Başkanı Ayser Kaya’nın sunumunda gerçekleşen etkinliğin açılış konuşmasını ise BSMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez yaptı. “25-26 Mayıs tarihlerinde Odamızın 23. Olağan Genel Kurulu ve seçimlerini gerçekleştireceğiz. Ve hizmet bayrağımızı, yeni yönetim kadrolarında görev alacak meslektaşlarımıza teslim edene dek faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi. Önceki hafta da halk müziği konseri ile halk oyunları gösterisi gerçekleştirdiklerini hatırlatan BSMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez, 4 Mayıs tarihinde ise Oda Tiyatro Topluluğu’nun Müfettiş adlı oyunu sahneleyeceğini duyurdu.  

 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Sönmez’in açılış konuşmasının ardından ise program BSMMMO Türk Sanat Müziği Korosu’nun sahne almasıyla devam etti. Salih Berkmen şefliğinde gerçekleşen BSMMMO Türk Sanat Müziği Korosu Konseri’nde sevilen sanat müziği eserleri seslendirildi. Etkinlik sonunda, BSMMMO Başkanı Sönmez, koro şefi Salih Berkmen’e günün anısına plaket sunarken, kurul üyeleri de sahneye çıkarak, koroda yer alan meslektaşlarına karanfil ve belge takdim etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.