Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

MEHMET ATMACA: BELEDİYENİN BORCU VARKEN SARAY YAPMAK ZORUNDA DEĞİLDİR

Saadet Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnşaat  Yüksel Mühendisi Mehmet ATMACA, İl Bşkan Yardımcı Ensari ALTINIŞIK Bey, İnegöl Belediye Meclis Üyesi İnşaat Yükek Mühendisi Özgür ÖZTÜRK ve Şentürk AKTAN ile Birlikte Seçim ve Siyasi Çalışmalar Çerçevesinde Bursa Ardahan Dernekleri Federasyonu'na (BUARDEF) Misafir olarak BUARDEF Üyesi Bursa Teleferik Posoflular Derneğinde BUARDEF Başkanı Erarslan POLAT, Güven GÖKTEN, Teleferik Dernek Başkan Yardımcısı Yafes DEMİR ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman ŞENTÜRK Beyi ziyaret ettiler. Dernek yetkilileri ve üyeleri Saadet Partisi Bursa Belediye Başkan Adayını sıcak bir ilgiyle karşıladılar.

Saadet Partisi Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Atmaca, burada yaptığı konuşmada "Belediyenin borcu varken saray yapmak zorunda değildir" dedi.

Atmaca "Maalesef bütün bu sorunlar, yani dürüst olmamaları istişare yapmamaları ve liyakata önem vermemeleri iki önemli problemi meydana getiriyor. Bunun birincisi israf, şimdi bu borç bugün oluşmadı. Bunlar geldi geleli borç arta arta geldi. Bu borç var iken belediye saray yapmak zorunda değildi. Bütün illerde stadyumları devlet yapar, yani spor bakanlığı yapar. Sadece Bursa’da stadyumu belediye yaptı. Onda da başka problem var. Recep Altepe bey diyor ki, stadyumun maliyeti 300 milyon tl, Alinur Aktaş ise diyor ki 500 milyon tl, CHP’ de diyor ki 600 milyon tl,  hangisi doğru biz bilmiyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21