Öne Çıkanlar ORHANGAZİ incemedya NİLÜFER BELEDİYESİ Engelsiz Teknoloji
banner13

Metamorfoz'un Genel Müdürü Ayşegül Topoğlu oldu
Bilişim sektörünün deneyimli ismi Ayşegül Topoğlu, telekom, finans ve yapay zekâ alanında çözümler sunan Ar-Ge ve teknoloji şirketi Metamorfoz’un Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

Ayşegül Topoğlu kimdir?

Ayşegül Topoğlu, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri bölümünden derece ile mezun oldu. 2001 yılında Yeditepe Üniversitesi'nde MBA’ini tamamladı. Vodafone’da Tarife Yönetmeni, beIN’de Ürün Müdürü ve Doğan Telekom’da Bireysel Servisler Müdürü olarak çalışan Ayşegül Topoğlu, kariyerinin son 11 yılında E-GÜVEN Elektronik Bilgi Güvenliği A.Ş.’de İş Geliştirme, Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev aldı. Topoğlu, iş hayatına Metamorfoz Genel Müdürü olarak devam edecek.

Metamorfoz hakkında:

2013 yılında kurulan Metamorfoz, mobil ödeme alanında dünyada yaşanan değişim doğrultusunda; şirketlerin ve bireylerin hayatlarına değer katacak, küresel, inovatif, uçtan uca çözümler geliştirmek amacıyla kuruldu. Metamorfoz, telekom ve finans sektörlerine yenilikçi, sonuç odaklı ürün ve hizmetler veriyor. Mobil ödeme çözümleri ve yapay zekâ alanında da çözümler sunan Ar-Ge ve teknoloji şirketi Metamorfoz, teknolojiyi yakından takip eden iş yapış şekli ile sadece Türkiye değil, global pazarlarda da yenilikçi ürün ve projelerini sunmaya devam edecek.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.