banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık İddialar KUTLAMA Sanal

MİLLİ EĞİTİM VE KÖRFEZ ORTAOKULU’NDA ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Gemlik Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yeni binası ile Körfez Ortaokulu çevresinde ihtiyaç duyulan kaldırım, asfalt ve bordür çalışmalarını gerçekleştirdi. Binalara giriş çıkış, yaya yolları ile okula ulaşmada zorluk yaşayan öğrencilere de kolaylık sağlayacak yolların yapımı tamamlanırken bölgede ağaçlandırma yapılarak yeşil alan oluşturulmasına da katkı sağlandı.

Gemlik’in yeni gelişen alanları arasında yer alan bölgede gerçekleşen çalışmalarda öğrencilerin de düzenli yollardan okula girişleri sağlandı. Çalışmaları için belediye ekiplerine teşekkür eden Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, ilçenin ihtiyaç duyulan her noktasında ekiplerin gerek parke ve kaldırım gerekse asfalt olarak eksikleri tamamladığını, köylerden başlayan yol çalışmalarının ilçenin her noktasında devam ettiğini söyledi. Gemliklilerin gördükleri çukur, bozuk kaldırım, bakıma ihtiyaç duyulan çeşitli yolları da gerek çağrı merkezi gerek whatsapp yoluyla belediyeye ulaştırmalarını isteyen Başkan Sertaslan, gerekli yerlere ekiplerin anında müdahale edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21