banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Miniso’da İkinci Ürüne % 50 İndirim Kampanyası

Sürekli değişen 6 bin çeşidi aşkın ürünüyle alışverişe keyif katan Miniso Black Friday indirimlerini iki haftaya yayarak 19 Kasım haftası başlatıyor. Özel tasarımcıların elinden çıkan bütün ürün alışverişlerinizde İkinci ürüne % 50 indirim sunacak marka herkes doyasıya alış veriş yapsın diye 2 Aralık Pazar gününe kadar sürecek.

En sevilen seride net % 50 indirim

Japon devi, birçok ünlü markaya hizmet veren İtalyan kozmetik üreticisi Intercos işbirliğiyle yarattığı MINI PONI serisinde net % 50 indirim sunuyor. Ten, dudak ve göz makyajı da dâhil olmak üzere 3 kategoride toplam 37 üründen oluşan seride, özgün renk seçimleri göze çarparken, ten ürünlerinde kapatıcılığın yanı sıra yoğun nemlendirme özelliğine odaklanıldı.Hem ürünleri hem de ambalaj tasarımlarıyla dikkat çeken MINI PONI serisinin en iddialı ürünü: MAGIC CANDY LIPSTICK. Dudağın PH seviyesine göre pembe, kırmızı ve turuncu gibi renkler alan dudak balsamı, dudak parlatıcısı ve rujun mükemmel bir birleşimi olan ürünün her rengi de farklı kokuyor. Gün boyunca renk değiştiren ruj her an taze kalmak isteyenlerin en çok sevdiği ürün olmuş durumda.

Rengimi ben seçerim diyenler için Mini Poni Kremsi Likit, cilt tonunu eşitlemek isteyenler için Işıltı veren Shell Makeup Base, ipeksi görünüme kavuşturmak isteyenler için Blurring Fondöten, en keskin hatlarını ortaya çıkartmak için rahat kontur yapma olanağı sunan Mini Poni Aydınlatıcı & Contour Stick serinin göze çarpanları arasında. Ağırlık yapmadan cilt yapısında pudra dokunuşuyla kusursuzluk isteyenler içinde Mini Poni Gözenek Giderici Smoothing Pudra seçenek sunuyor. Serinin en önemli tamamlayıcısı Cheeks In Love Allık’ların üç renkli allık renklerin karıştırılması ile elde edilen benzersiz tonu 4 farklı etkiyi bir araya getiriyor.

Miniso çanta severleri de mutlu edecek ekstra %20 indirim veriyor. Kampanya boyunca bütün çantalarda net %20 avantajı öne çıkarken, bütün indirimlere ek her alışverişte ikinci ürün % 50 indirim sunuluyor.

Miniso’nun özel indirimlerine İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Samsun ve Adana’da bulunan 33 Miniso mağazasında ayrıca www.miniso.com.tr’den sahip olabilirsiniz.

MINISO Hakkında:

MINISO, kaliteli yaşam ve müşterilerin ihtiyaçlarına riayet etme felsefesini savunan; kendisini, müşterilerine kaliteli, yaratıcı ve erişilebilir fiyatlı ürünler tedarik etmeye adamış global bir markadır. 2013 kuruluşundan bu yana, MINISO 62 ülke ve bölgede sadece dört yılda 2.600'den fazla mağaza açarak, 2017'de 1.8 milyar dolarlık satış gerçekleştirmiştir. MINISO, yeme-içme, hızlı giyim ve eğlence sektörleri ile alışveriş merkezlerinin ana gücü haline gelerek moda ve eğlenceyi bir araya getiren yeni bir iş stili yaratmıştır. Kaliteli yaşama dönük ‘fast fashion’ felsefesini gerçekleştiren MINISO, müşterilerin mutluluk, moda ve iyi bir yaşam tarzı tecrübe edebilmelerini sağlamak için yepyeni ve eğlenceli bir alışveriş ortamı oluşturmaya odaklanmaktadır.

MINISO, dünyanın her yerinden en iyi malzemeleri seçerek ürün yapısını optimize etmede ve ürün yönetiminde özenli olmada ısrarcı konumdadır.Yüksek kaliteli ve yaratıcı ürünler satma konusunda istikrarlı olan MINISO, aynı zamanda müşterilerin alışveriş deneyimine de büyük önem vermektedir. MINISO mağazalarının çoğu; insanların gündelik hayatlarına yakın mesafede bulunan ve yüksek modaya ev sahipliği yapan merkezi bölgelerdeki büyük alışveriş merkezlerinde yer almaktadır. MINISO müşterilerine her zaman mükemmel bir alışveriş deneyimi sunmak için çaba sarf etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21