Öne Çıkanlar Engelsiz KORONAVİRÜS Yürüyüş kriz Yazdı
banner13

O Türkiye’nin En Yaşlı Modeli

Tyran Design markası için kamera karşısına geçen Faruk Gökertan Türkiye’nin en yaşlı modeli unvanına sahip oldu. 70 yaşında modellik yaptığı takı markasının yüzük ve kolye tasarımlarını daha önce de Çağatay Ulusoy, Bensu Soral, Hazal Filiz Küçükköse gibi ünlü oyuncuların üzerinde de görmüştük. Dövmeleri ve tarzıyla dikkat çeken Faruk Gökertan daha şimdiden birçok markadan çekim ve defile teklifleri almaya başladı. Profesyonel olarak bu işi yapmak istediğini belirten model Faruk Gökerten yılların kendisine kazandırdığı hayat felsefesini de çekimlerine yansıtmaktan geri kalmıyor. Tyran Design markasının kampanyasında yer alan film ve fotoğraf çekiminin mottosu ise Faruk Gökertan ’in hayat tecrübelerinden süzdüğü bir deyiş olan alçak gönül gururdan üstündür.

Bu mottonun Tyran Design’ın spritüel modellerine de uyum sağladığını belirten Gökertan: “Hayat spritüel bir gelişim yolculuğu. Her yeni yaş sizlere yeni bir şey katıyor. Haliyle sizin de ruhunuza bir şeyler katmanız gerekiyor. Bu nedenle ben alçak gönül gururdan üstündür diyorum. Bence gelişmiş bir ruhun en önemli özelliklerinden biri de budur” şeklinde bir açıklama yaptı.

Gökertan’in gençlere taş çıkartan bohem tarzı ile bütünleşen Tyran Design modellerinin fotoğraflarını görmek için sabırsızlanıyoruz! Zarif ve elegant görünümleri ve tasarım gücü ile alanının önde gelen markalarından olan Tyran Design her yaşta güzelliğinize güzellik katacak!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gizem Dilli 5 yıl önce

Baba çok cool ya bu yaşa rağmen helal olsun ! takıları çok hoş çekimdeki birkaç modeli şurada https://www.tyrandesign.com/