Öne Çıkanlar bursa Yankı Belediye sağlık NECMİ İNCE

ÖZDİLEK HOLDİNG, 30 BİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDU

Özdilek, gelecek nesillere bırakılacak en güzel mirasın doğa olduğu bilinciyle
Özdilek Holding, Özdilek Vakfı ve Özdilekteyim.com adına oluşturduğu 3 hatıra ormanında, toplam30.000fidanın toprakla buluşmasını sağladı.Yıllar içerisinde eşşiz bir ormana dönüşecek olan 30.000fidan, saatte 51 ton oksijen üretip, 69 ton karbondioksiti bünyesine alarak, doğayabüyük birkatkı sağlamış olacak.

Sürdürülebilir bir yaşam için…

Kurumsal sosyal sorumluluk projelerine azami ölçüde önem verenÖzdilek, çevreye zarar vermeden üretim yapan fabrikalarıyla hizmet veriyor. Holding, ekolojik dengeyi bozmadan sağladığı besi üretimi, doğal kaynakları verimli bir şekilde kullanarak oluşturduğu enerji üretimi ve çalışanlarına yönelik gerçekleştirdiği eğitimler ile de sürdürülebilirçevre farkındalığı sağlayanprojelerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.