Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş Atlet KKTC turizm
banner13

PENTİ RETAIL CHALLENGE, PARAKENDE SEKTÖRÜNDE BİR İLKE İMZA ATTI

Moda perakendesine yön veren yenilikçi şirket kültürüyle Penti, Türk perakende sektöründe bir ilke imza attı ve daha önce benzeri görülmemiş bir ‘challenge’ ile dijital mağazacılık deneyimini gündeme taşıdı. Penti Retail Challenge ismi ile hayata geçen etkinlik; üniversite mezunlarına, öğrencilere, start up şirketlerine, perakende ve dijital dünyaya ilgi duyan herkese dijital mağazacılık deneyimi ile ilgili fikirlerini hayata geçirebilme fırsatı sundu.

Kesintisiz Geçen 48 Saat…

48 saat boyunca kesintisiz olarak süren Penti Retail Challenge’da, onlarca katılımcı, oluşturulan takımlarda özgün ve yenilikçi fikirlerini projelendirdi ve jüriye sundu. Jüri değerlendirmeleri sonucunda Yapay Zeka Mağaza Asistanı projesi üçüncü, Bestfriend in-store uygulama projesi ikinci, Pen-Bellek Sistemi projesi birincilik ödüllerine layık görüldü.

Yoğun İlgi…

Penti Retail Challenge projesinde beklentinin üzerinde bir taleple karşılaştıklarını söyleyen Penti İnsan Kaynakları Direktörü Selim Arda Üçer etkinliğin ardından, “Penti olarak önceliklendirdiğimiz müşteri merkeziyetçi bakış açımızı gelişen dijital teknolojilerle desteklemek için Penti Retail Challenge’ı tasarlamıştık. Benimsediğimiz Ritmik İnsan Kaynakları iletişimi ile insanların ortak paydalarda buluşarak gelişimlerine inanıyoruz. Bu yüzden Retail Challenge ile farklı fikirlerin ve projelerin seslerini dinleyerek gelişimimizi ilerletmek istedik. Öğrencilerden, profesyonellerden ve startup'lardan beklentimizin üzerinde bir başvuru geldi. 48 saat aralıksız devam eden etkinlik sonunda çok derin, uygulanabilir ve Penti kültürüne uygun fikirleri dinleme, tartışma ve geliştirme şansımız oldu. Böyle bir projeyi hayata geçirdiğimiz için büyük memnuniyet duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.