Öne Çıkanlar psikoloji turizm Akbaş KKTC Atlet
banner13

Seramiksan'dan Profesyoneller İçin Modern ve Zamansız Tasarımlar

Sektöre sunduğu inovatif ürünlerle dikkat çeken Seramiksan, mimarlara ilham verecek yepyeni iki seri üretti. Dayanıklı ve fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra sahip oldukları farklı yüzey görünümleri ile mimar ve içmimarların hayal ettikleri mekanları tasarlamaları için özel olarak geliştirilen Terazzo ve Rock Serileri estetik ve şık mekanlar sunuyor.

Soft Minimalist Bir Tasarım: Terazzo Serisi

Terazzo trendine sade, cesur ve çağdaş bir yorum…16.yy’da İtalyan mermer ustaları tarafından Venedik’te bulunduğu tahmin edilen, tarihin en eski çevreci zemin kaplama ürünü terazzodan ilham alan seri, dekoratif yüzeyi ile dikkat çekiyor. Modern tasarımın vazgeçilmezi, soft minimalizmin bir örneği olan Terazzo Serisi, taneli yüzey dokusuyla sıcak ve aynı zamanda cesur bir tarza sahip yaşam alanları vaat ediyor. 60x120, 60x60 cm ebatlarında üretilen hem yerde hem duvarda kullanılan porselen karolar ticari alanlarda, trafiği yoğun yerlerde de rahatlıkla kullanılıyor. Hem mat hem semi-lappato alternatifleriyle farklı yüzey kullanım imkanı sağlıyor.

Derinliğin Gücü: Rock Serisi

Rock serisi ile derinliğin gücünü yeniden keşfedin… Dokunma hissi yaratan rölyefli yüzeyi ile tasarım ve dayanıklılığı birleştiren seri, iç mekandan dış mekana geçişi ile mimarların tasarımda önem verdiği bütünlük hissini yaratıyor.60x120 cm ebatı, kemik, gri ve antrasit olmak üzere üç farklı renk alternatifi bulunan Rock serisi, full body porselen yapısından gelen teknik porselen dayanıklılığı ile dış cephe kaplamalarının vazgeçilmezi olmaya aday. Serinin kaya yüzeyine benzer derin rölyefi ve yüzeyindeki granit ışıltıları güneş ile buluştuğunda parlayarak,yapıları cezbedici hale getiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.