Öne Çıkanlar bursa Kumdas Magazin Sanat Engelsiz
banner13

SOMFY ONE ile Eviniz Güvende

Somfy One hem evinizi ve hem mahremiyetinizi koruyor…

2017’de Smart Home ve Embedded Technologies kategorilerinde 2 tane CES Innovationödülü ve ayrıcaiF Design ödülü de alanSomfy One, tüm evlere son derece kolay bir şekilde kuruluyor. Evinizde yerleştirmek istediğiniz uygun bir yer bulup elektrik bağlantısını yapmanız, sistemin devreye girmesi için yetiyor. Hemen ardından ürün, Somfy Protect uygulamasıylacep telefonunuzdan kontrol edilebilir hale geliyor. Somfy One, siz evde yokken bir hareket algıladığında alarmı devreye sokuyor ve cep telefonunuza bildirim gönderiyor. Full HD kamerasıyla da anlık video kaydına başlıyor. Yapacağınız ayarlamalara göre siz evden çıkarken çalışmaya başlıyor ve kameranın kapağı açılıyor, eve döndüğünüzde de otomatik olarak kapanıyor.Somfy One, kamera kapağı ile evdeki mahremiyetinizi de güvence altına alıyor. Akıllı telefonunuzdan istediğiniz an kapatabildiğiniz kamera kapağı ile evinizdeyken yaşayabileceğiniz “Acaba izleniyor muyum?” endişesi ortadan kalkıyor. Ürünün 130 derece görüş açısı, 8 kat görüntü büyütme, gece görüşü, 100dB siren, dahili hoparlör ve mikrofon ile çift yönlü ses iletimi, hareket sensörü (menzil: 5 m) ve evcil hayvan algılama gibi özellikleri de bulunuyor.

Maksimum güvenlik için Somfy One Plus…

Somfy, evinin güvenliğini maksimuma çıkarmak isteyenler için de OnePlus’ı sunuyor. One Plus, SomfOne’a ekstra olarak backup batarya ile elektrik kesintilerinde bile çalışma özelliği sunuyor. Kesintisiz iletişim ve video kayıt hafızası da içeriyor. Ayrıca 1 IntelliTAG™ kapı ve pencere sensörü ile1 anahtarlık kumanda da yanında geliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.