Öne Çıkanlar ORHANGAZİ incemedya NİLÜFER BELEDİYESİ Engelsiz Sanat
banner13

TAÇ, YENİ YIL RUHUNU EVİNDE HİSSETMEK İSTEYENLERE İDEAL ALTERNATİFLER SUNUYOR....

Trendleri yansıtan yenilikçi ürünleriyle milyonlarca eve giren TAÇ, yaşam alanlarına yeni yılın heyecanını taşımak isteyenlere nevresim takımı sunuyor. Kırmızı, beyaz ve gri renklerinin kombinasyonuyla tasarlanan TAÇ Flanel Nevresim Takımı, yılbaşı temasıyla öne çıkıyor.

Çift kişilik nevresim takımı üzerindeki geyik ve kar tanesi desenleri yeni yıl ruhuna uyum sağlıyor. TAÇ Flanel Nevresim Takımı, yumuşak ve kadifemsi dokusuyla soğuk kış akşamlarının vazgeçilmezi oluyor. Nefes alıp veren yapısıyla TAÇ Flanel nevresim takımı, geceleri rahat bir uyku ortamı sağlıyor. Yıkama sonrasında ütüye ihtiyaç duymayan kumaşı sayesinde ürün, kullanım kolaylığı sunuyor.

TAÇ’ın yepyeni koleksiyonlarını ve daha fazlasını görmek için TAÇ Fabrika Satış ve TAÇ Konsept Mağazalarının yanı sıra, www.tac.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

TAÇ Hakkında

Zorlu Tekstil Grubu'nun önemli markalarından biri olan TAÇ, 1970’li yıllardan bu yana ev tekstili alanında faaliyet göstererek, önemli yeniliklere ve başarılara imza atıyor. TAÇ, inovatif ürünler geliştirerek, kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Dünyadaki son moda trendlerini yakından takip eden, bu trendleri Türkiye pazarına ve müşteri ihtiyacına göre yorumlayıp yeniden şekillendiren TAÇ, yeni ve farklı ürünler tasarlayarak milyonlarca evi güzelleştiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.