Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

TÜLOMSAŞ, RAIL INDUSTRY SHOW’da YERİNİ ALDI

Uluslararası demiryolu sektörünün kamu ve özel sektör temsilcilerini bir araya getirmeyi amaçlayan “Rail Industry Show” Demiryolu Endüstrisi Altyapı ve Teknolojileri Fuarı, 14-16 Nisan tarihileri arasında Eskişehir’de düzenlenecek. Fuara katılacak kurum ve kuruluşlar arasına son olarak TÜLOMSAŞ da eklendi. 1894’te kurulan ve 126. yaşını kutlayan TÜLOMSAŞ, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı ve TCDD’nin bir iştiraki olarak, yedi adet fabrikası ve 1.500’ün üzerindeki çalışanıyla, demiryolu sektörünün ülkemizdeki en önemli oyuncularının başında geliyor.

TÜLOMSAŞ’ın fuara katılımıyla ilgili olarak Modern Fuarcılık Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Moris Revah, şu değerlendirmede bulundu: “Rail Industry Show’a TÜLOMSAŞ’ın katılacak olması bizi çok onurlandırdı. Asırlık bir kamu işletmesi olarak TÜLOMSAŞ’ın demiryolu sektörü ve ülkemize yaptığı katkıları yadsınamaz. TÜLOMSAŞ’ın hikayesi aslında bizzat Türkiye’nin modern sanayi tarihidir. Demiryolları ağımızın kalbi konumundaki Eskişehir’de yüzlerce kişiye istihdam sağlayan, ulaşımın modernizasyonunda hala çok önemli roller üstlenen TÜLOMSAŞ’ın katılımı, fuarımızın önem ve değerini bir kat daha arttırmıştır. TÜLOMSAŞ’ın yanı sıra sektörün bir çok öneli kuruluşunun yer aldığı Eskişehir’de demiryolu sektörüne yönelik böyle bir etkinliğin ilk defa düzenlendiğini de özellikle belirtmek isterim.”

Anahtar Kelimeler:
TrenLokomotif
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.