Öne Çıkanlar ORHANGAZİ incemedya NİLÜFER BELEDİYESİ Engelsiz Sanat
banner13

TÜRSAB ASYA BTK BAŞKANINI SEÇİYOR..

Yarın seçim var... TÜRSAB Anadolu Yakası BTK Başkanını belirleyecek. Acentalardan öğrendiğimiz kadarıyla bu seçim biraz baskın seçim gibi olduğu bazı çevrelerce savunuluyor. Bu nedenle Türsab Anadolu Yakası BTK Başkan adaylarından Tatil Bahçesi Turizm Acentası Sahibi Fatih Cansızoğlu ile görüşlerini açıkladı

Fatih Cansızoğlu, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Mezunu ve çok yönlü bir insan. Kendisini bir çok konuda yetiştirmiş ve turizm sektöründe dünya çapında araştırmalar yapıyor. Fatih bey açıklamalarında önce Kadıköy bölgesinde turizmi değerlendirdi. . "Kadıköy yakasında 734 Turizm Seyahat acentası bulunmakta. Bunlar çoğunluğu iç turizme hizmet veriyor. Bu anlamda Kadıköy yani Anadolu Yakası en büyük turizm şirketlerine ev sahipliği yapıyor. Örneğin ETS, Setur bölgemizin Turizm şirketleri arasında yer alıyor. Birde KOBİ düzeyinde olan işlem hacmi yüksek firmalarda bölgemizde. Öte yandan Hac Umre Turizmin,n de devleri Anadolu yakasında. Bu nedenle Anadolu Yakası Turizm için çok önemli bir unsur. İşte bu noktadan baktığımızda Anadolu Yakası doğru ve güçlü bir yönetime ihtiyaç duyuyor.
Fatih Cansızoğlu neden TÜRSAB Asya BTK başkanlığına neden aday olduğunu ise şu cümlelerle açıklıyor. : "Bu seçim bana göre bir baskın seçim. Neden derseniz, Anadolu yakası için seçim yapalacağı 15 Ekim günü tarafıma duyuruldu. Yani seçimden 6 gün önce. Bu Anadolu yakası turizmi için tek adamlığın başlangıcıdır. Bunun kırılması gerekir. İşte sıkıntı bu. Ve ben kuracağım ekiple Anadolu yakasında Turizme yeni kulvarlar açacağıma inanıyorum."
Türsab Asya BTK Başkanlığına aday olan aynı zamanda da ülkemzin başarılı Turizm Acentaları arasında yer alan Tatil Bahçesi sahbi olan Fatih Cansızoğlu. "Evine ekmek götüremeyen, ofis ve ev kirasını ödeyemeyen çalışanını koruyamayan Turizm seyahat acentaları var. Mesleki kimliği kaybetmiş, kaybolmaya mahkum olmuş, umudunu başka mesleklerde arayan arkadaşlarımızın geleceğini için aday oldum" diyro ve Cansızoğlu Projelerini ise şöyle açıklıyor
İşte Fatih Cansızoğlu'nun 4 madde deprojeleri
1-) Ben iktisatçıyım, hesap kitap işini iyi bilirim. İşlerimizi ayağa kaldıracak birçok projemiz var. Bunları paylaşımcı düşünce içine sizlere sunacağız. Ben ve ekibim ciddi bir değişim için yönetime talibiz. Bahane üreten değil, çözüm üreten, genç ve dinamik bir ekiple, creatif, bilim ve sanatsal yaklaşımlarla artık Zaman hırsızlığına son diyoruz. Zaman çok kısa bir döneme daha ihtiyacımız var, lütfen bir dönem daha bize göz yumun anlayışına son vermek gerek. Zamanın kıymetini bilmeyenler gerçek manada ziyandadır... Asya BTK olarak şampiyonlar liğinde gol pozisyonuna 1 defa giriyorsunuz ve o golü atmak İçin hazır olmak zorundasınız. Ön birikimi ve kendilerini geliştirmek için çabası olmayan statükocu yaklaşımlar gelişimin önündeki engel... zamanı yönetme bilgisine sahip değilseniz zaman hırsızı oluyorsunuz...
2-) Asya BTK Bölge itibariyle ülkemizdeki İç turizmin, kalbi konumundadır. Özellikle kış sezonunda Sektörün durduğu, can suyuna ihtiyaç duyduğu bir anda birçok sektörü iç dinamikleri hareketlendirebilecek çözüm eylem paketini hayata geçirecek çalışmalar yapacağız. okul Turları, bu anlamda çok önemli lokomotif görevi görme potansiyeline sahiptir. Acenta - taşımacılık Sektörü ( uçak, otobüs, tren, gemi) otel -Restoran Sektörlerinde çalışanlar ile rehberleri yakından ilgilendiren hareketlilik yaşanabilir. Fakat bu hareketliliğin önündeki Sistemi tıkayan engel milli eğitim müdürlüklerinin, okulların yaptığı birçok organizasyona resmi izin vermemiş olması, kış döneminde, birçok sektörü zor durumda bırakmaktadır.
3-Bu alanda ticari, sosyal, kültürel faaliyetlerin resmi onay ile sonuçlanması İçin bölgemizde yoğun harcayıp turizm Sektörünü hareketlendireceğiz. Böylece Sayıları 100 ü geçen acentalarımıza ve turizm sektörüne, piyasanın durgun olduğu bir dönemde karşılıksız geri ödemesi olmayan hibe kredisi sağlanmış gibi olacaktır... +1 iş = hibe kredisidir...
Bu da piyasanın kendi kendine yetebilmesidir anlamındaki basit ama önemli bir ayrıntıdır.
4-Milli eğitim gezilere onay vermeme sebebini şöyle açıklıyor; Eğitimi aksatıyor... Dünyada eğitim; müzede, doğada, tiyatroda, sinemada, spor salonlarında yapılmaktadır. Binaların içine hapsolan öğrenciler, öğretmenler ve kaderine küsen turizmciler maalesef sanal esarete, yani internet de ki oyunlara hapsedilmektedir... Sanal esareti hareketli yaşam ile çözebiliriz.
Yarın yani 21.Ekim 2019 günü bir farklılık ortaya çıkacağına inanıyorum ve tüm TÜRSAB Asya BTK üyelerini saygı ile selamlıyorum.

TÜRSAB Asya BTK'nın seçimleri Yarın yani 21 Ekim 2019 günü Kadıköy Kozyatağı Hilton'da saat 10'da başlayacak. Konu ile ilgili olarak Başkan Adayı Sayın Fatih Cansızoğlu'na basın desteğini Murat Cansızoğlu verecek kendisi ile iletişime geçmek için 05323541569 nolu telefonu arayabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.