Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

Ünlü Popçu Betül Demir, Vodofone Freezon Stüdyo'da Konser Provası Yapan İlk İsim Oldu

“Pozitif enerjisi olan bir stüdyo”

Vodafone FreeZone Stüdyo’da prova yapmanın heyecan verici olduğunu belirten Betül Demir, “Müthiş bir lokasyonda pozitif enerjisi olan bir stüdyo. Teknik ve estetik olarak da son derece başarılı. Hem prova, hem kayıt stüdyosu olarak kullanmak avantajlı. Provanızı başka bir backline’a ihtiyaç olmadan yapabiliyorsunuz. Ayrıca, pro-audio seviyesinde kaydedebiliyorsunuz. Mix yaptırabiliyorsunuz. Bunlar bizim için çok önemli. Tüm konser provalarımızı artık bu stüdyoda yapmayı düşünüyoruz. Vodafone FreeZone Stüdyo'yu tüm sanatçı dostlarıma tavsiye ediyorum. Bu güzel mekânı müzik dünyasına kazandırdıkları için de Vodafone FreeZone ailesine teşekkür ederim” dedi.

Provada sürpriz şarkılar

Betül Demir, Vodafone FreeZone Stüdyo’daki provasında, bugüne kadar yaptığı hitlerin yanı sıra “Esas Duruş” albümünden şarkıları ve “Geri Dön”, “Karaağaç”, “Cesaretin Var mı Aşka” gibi proje albümlerde söylediği bazı cover şarkıları da seslendirdi. Provanın sürprizi ise Müslüm Gürses ve Ahmet Kaya şarkıları oldu. Betül Demir’in 16 Kasım’da Jolly Joker Beyoğlu ile başlayan Jolly Joker Konserleri’nin yeni tarihleri için sanatçının sosyal medya hesapları takip edilebiliyor.

64 grup prova yaptı

Türkiye’de ilk defa hem kayıt hem de prova stüdyosu kavramlarını bir araya getiren Vodafone FreeZone Stüdyo’da bugüne kadar 64 grup prova yaptı. Vodafone FreeZone Stüdyo, müzik yapmak isteyen herkese profesyonel müzik ekipmanları ve tonmayster (ses yönetmeni) eşliğinde kayıt ya da prova yapılabilecek özel bir alan sunuyor. Toplam 110 metrekare alana kurulan Vodafone FreeZone Stüdyo’nun kayıt odası 90, kontrol odası ise 15 metrekare. Her iki bölümde de dünya standartlarında akustik ses izolasyonu yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.