banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

A AWARDS’TAN İNEGÖL BELEDİYESİ’NE ÇİFTE ÖDÜL

Son dönemde gerçekleştirdiği temizlik farkındalık çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren İnegöl Belediyesi, açık hava sektöründe yapılan işlerin niteliğini artırmak, doğru ve farkındalık ortaya koyan çalışmaları teşvik etmek ve ödüllendirmek için 2012 yılından bu yana düzenlenen A Awards Açıkhava Reklamları Yarışmasında iki ödüle layık görüldü.

Türkiye’nin önde gelen 100 firmasının katıldığı sektörün en prestijli yarışmasında, İnegöl Belediyesi yarışmaya katılım gösteren tek belediye olarak da dikkat çekti. Temiz bir İnegöl için gerçekleştirilen ve Atatürk Bulvarı üzerinde hayata geçirilen “Bu Çöpler 1 Saatte Bu Caddeden Toplandı” temizlik farkındalık billboardıyla dikkat çekmişti. Bu farkındalık çalışmasıyla katıldığı yarışmada İnegöl Belediyesi, Özel Uygulama ve Jüri Özel Ödülüne layık görüldü.

İNEGÖL BELEDİYESİ FARK YARATTI
A Awards Açıkhava Reklamları Yarışmasının ödül töreni, Pazartesi akşamı 19.00’da İstanbul’da Deniz Müzesinde gerçekleştirildi. Törene İnegöl Belediyesini temsilen Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa katıldı. Ödül töreninde bir konuşma yapan Açıkhava Reklamcıları Vakfı (ARVAK) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tezcan, “Bu yıl beklediğimizden çok daha iyi işler geldi. Çok keyifli bir süreç oldu. Bu yılın enteresan bir tarafı da var bizim açımızdan bakıldığında. Genelde medya planlama şirketi, ajans ve reklam verenler katılıyor yarışmaya. Bu sene bu kategoriye girmeyen iki tane iş girdi ve ikisi de ödül aldı. Biri Yeşilay. Yeşilay kendiliğinden katıldı yarışmaya ve bizleri çok mutlu etti. İkincisi de İnegöl Belediyesi. İnegöl Belediyesi deyince hemen oturmuyor galiba kafamıza ama bizleri çok mutlu eden bir işle geldiler. Tesadüfen bir bülten içerisinde gördüm. Çok basit bir fikri var ama gerçekten çok başarılı. Bu iki işin birden bire bizim yarışmamızın içerisine girmiş olmasından çok keyif aldık. Kendileri de ödüllerini almak üzere buradalar” dedi.

Konuşma sonrası ödüllerin takdimine geçildi. Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, İnegöl Belediyesi adına Özel Uygulama ve Jüri Özel Ödülünü aldı.

İKİ ÖDÜL BİRDEN ALMANIN MUTLULUĞU VE GURURUNU YAŞIYORUZ
Ödül töreni sonrası bir açıklama yapan Kocaağa, açık hava sektöründe yapılan işlerin niteliğini artırmak, doğru ve farkındalık ortaya koyan çalışmaları teşvik etmek ve ödüllendirmek için 2012 yılından bu yana A Awards Açıkhava Reklamları Yarışması düzenlendiğini ifade etti. Türkiye’nin önde gelen 100 firmasının bu yarışmaya katılım gösterdiğini kaydeden Kocaağa, “Sektörün en prestijli yarışmasına katılan tek belediye olmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. Bu anlamlı ve özel yarışmaya Temiz bir İnegöl için gerçekleştirdiğimiz ‘Bu Çöpler 1 Saatte Bu Caddeden Toplandı’ çalışması ile katılım gösterdik. Yarışmada jürinin değerlendirmesi sonucunda Özel Uygulama ve Jüri Özel Ödülüne layık görüldük. İki ödül birden almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri böylesi önemli bir ödüle layık gören Açıkhava Reklamcıları Vakfı yöneticilerine, yarışmanın jüri üyelerine ve sektörün duayen isimlerine huzurlarınızda teşekkürlerimi sunmak istiyorum” dedi.

BU ÖDÜL İTİCİ GÜÇ OLDU
Örnek bir şehir ve yaşanılabilir bir kent için çalıştıklarını dile getiren Kocaağa, “Bizler bir şehir kirletmeyerek temiz kalabilir düsturuyla çıktığımız bu yolda, temiz bir şehir İnegöl hayalimizi gerçeğe dönüştürmek istiyoruz. Temizlik konusunda çok hassasız. Temiz şehir, marka kent İnegöl olabilmesi için ve nihayetinde temiz şehir unvanını alabilmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Temizliğe vurgu yapmak ve tüm şehre temizlik bilincinin yayılmasını sağlamak adına bir takım farkındalık çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Atatürk Bulvarı üzerinde çöp yığını etkinliği, Çöpler 1 Saatte Bu Caddeden Toplandı bilboard çalışması, elektrik panolarının renklendirilmesi, engelsiz sıfır atık ve hayal atölyesi, öğrencilerimiz ile saha temizlik çalışmaları, daha temiz bir İnegöl için ‘bende varım’ etkinliği ve ‘lütfen’ etkinliği gerçekleştirdik. Yürüttüğümüz bu çalışmaların sonuca ulaştığının bir göstergesi olan bu ödül, bizlere itici güç olarak daha fazla çalışmaya sevk edecek. Gelecek nesillere temiz bir çevre ve yaşanabilir bir kent bırakabilmek için dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21