Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

​ANTALYA GAZETECİLER CEMİYETİ’NDEN CORENDON’A ÖZEL ÖDÜL

Antalya Gazeteciler Cemiyeti tarafından 9 Aralık Pazar akşamı 34. kez düzenlenen, AGC 2017 Antalya Basın Ödülleri ve Hasan Özkay Fotoğraf Yarışması’nın ödül töreninde 52 kategoride ödüller sahiplerini buldu. Corendon Turizm Grubu’nun Antalya turizmine katkıları ve yarattığı istihdam sebebiyle “Kurum Özel Ödülü”ne layık görüldüğü gecede, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun takdim ettiği ödülü, Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer aldı.

Yıldıray Karaer, ödül ile ilgili olarak, “Corendon’un Antalya Gazeteciler Cemiyeti gibi Türkiye’nin en etkin ve köklü cemiyetlerinden biri tarafından bu ödüle layık görülmesi bizi çok onurlandırdı. Başta Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni olmak üzere tüm cemiyet üyelerine ve özverili çalışmalarından dolayı Corendon ailesine teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Corendon Turizm Grubu Hakkında

İsmini, elmastan sonra doğada bulunan en sert maden/mineral olan (sertlik derecesi 9) Corendon’dan alan firma, turizm sektörüne 1997 yılında tur operatörü olarak giriş yaptı. Tur operatörlüğü konusundaki birikim ve altyapısını turizmle bağlantılı sektörlere aktarmak ve hizmet akışını tek elden sağlamayı hedefleyen grup, bünyesine zaman içerisinde havayolu, incoming, otel zinciri gibi şirketleri de kattı. Grup 2018 itibarıyla tur operatörü, 17 uçaklı filoya sahip üç farklı uçak şirketi, incoming şirketi ve 9 oteli ile yoluna devam eden 1 milyar Euro cirolu, yaklaşık 3 bin çalışan istihdam eden bir firma konumuna yükseldi.

Yeni uçak ve destinasyon yatırımlarının yanı sıra tesis yatırımlarını da sürdüren Corendon Turizm Grubu, son olarak Benelux’un en büyük oteli Corendon Village Amsterdam’ı ve Hollanda Antilleri’nin en büyük adası olan Curaçao’da Livingstone Jan Thiel Resort’u hizmete açtı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21