Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

BAŞKANDAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda Gazetelerin ve Gazetecilerin bulundukları şehre itici güç ve enerji verdiğini belirterek, Milli irademizin öncü kuvveti, demokrasimizin yaşaması ve gelişmesindeki  en önemli unsurlardan biri olan basın mensuplarımız kamuoyunun doğru, tarafsız ve eksiksiz bilgilendirilmesi adına kutsal bir görev icra etmektedirler dedi. Çağlayan mesajında şu görüşlere yer verdi; Vatanına, devletine, milletine ve değerlerine bağlı olan Türk Basını tarih boyunca birçok sınavdan geçmiş ve bunların hepsinden alnının akıyla çıkmıştır. Kahraman Türk Basınımız 15 Temmuz 2016 tarihindeki kalleş işgal girişiminde de ecdadının kalemini devraldığını milli bir ruhla yayın ve yayımcılık anlayışında bulunduğunu ispatlamıştır. Basın mensuplarımızın hainler karşısında verdiği mücadele şüphesiz ki takdire şayandır. Vatanı, milleti ve bayrağı için mücadele eden basın mensuplarımız kalleşler tarafından şehit edilmiş, birçok kardeşimiz ise saldırılar sonucu yaralanmışlardır. Tüm zor şartlara rağmen büyük bir vicdani sorumluluk ile görevini layıkıyla yerine getiren basın mensuplarımız ecdadı gibi kahramanlık nişanesini taşımaktadır. Ülkemizin zor dönemler geçirdiği bugünlerde de aynı bilinçle ve birliktelikle hareket etmek gerek basın mensuplarımızın gerekse bizlerin en büyük görevidir. Milli birlik ruhuyla hareket eden tüm basın çalışanları cennet vatan üzerinde oynanan kalleş oyunları tek tek ortaya çıkartarak, birçok katliamı, kalleş saldırıları görmezden gelen Dünya Medyası’na da zulüm gören tüm mazlumların çığlıklarını hatırlatarak insani bir ders vermektedir.

İlçemizin gelişimine katkı sunuyor

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan açıklamasının devamında Orhangazi Yerel medyasına da değinerek, ilçemiz medya yapılanması bakımından şanslı ilçelerden birisi. Güçlü bir medyası bulunan Orhangazi'de yerel medyamız hem ulusal hem de yerel düzeyde görev yapması ve ilçeye sundukları katkı ile biliniyor. Bizler şehrin yöneticileri olarak medyanın ilçeye sağladığı katkı gibi, bizlerin yaptıkları çalışmalara sundukları katkıları, yapıcı eleştirileri de önemsiyor ve tüm medya çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.