banner13

Bundan 2 yıl önce Bursa Büyükşehir Belediye BAŞKAN Danışmanı Kenan Kibar’la ilgili gazetemizde çıkan bir yazı sonrasında, şahsıma yapılan tehdit ve hakaretten dolayı Şehir Gazetesi Sahibi Nezir Asaroğlu’na 4 ay hapis cezası verilmişti.
Hatta bu cezayı veren hâkime hanımefendi, bu şahsın bundan önce işlediği onlarca tehdit ve hakaret suçundan dolayı hükmün geri açılması ve para cezası uygulamasını iptal ederek direk 4 ay hapis cezası vermişti.
Yine bu cezadan sonra 2 dosyası da yanmıştı.

Yani yanan bu dosyalardan dolayı o mahkemelerde alınan cezaları da yatması durumunda kalacak!
İşte bu cezayı alan Nezir Asaroğlu’nu kollamak için Kenan Kibar’da şahit olarak ona destek olmak için mahkemeye geldi.
Ve mahkemede Kenan Kibar, Nezir Asaroğlu’nun 25 yıllık dostu olduğunu söyledi. Ayrıca Ercan Akyıldız İle ‘de uzun yıllardır dost olduğunu aktardı.
Zaten bu dostluktan dolayı Kenan Kibar İle ilgili yazı yazdıktan sonra yazının kaldırılması için ilk arayan kişilerden biriside Ercan Akyıldız olmuştu.
Yine bu konuları çözmek için Kenan Kibar bana gönderdiği mesajlarda Ercan Akyıldız’da komisyon alacağı olduğunu ve senin işi Ercan Akyıldız çözecek demesi’de, çok enteresandı.
Yani Belediye Başkanının Danışmanının bir gazete sahibinden komisyon alması ne kadar etik?
Buna nasıl göz yumulur?
Hem Belediye Başkanından para al, hem de gazete sahibinden para al!
Ohhh ne ala....


İşte bu kapsamda Bursa’da itibarı olmayan, bazı kişilere tehdit ve hakaret İle ahkam kesen Nezir Asaroğlu için en son Bursa Büyükşehir Belediye BAŞKANI Alinur Aktaş ve AK Parti Bursa İl BAŞKANI Ayhan Salman desteği ile 16 dönümlük tarım arazisi imara açılmıştı.
İşte bu kapsamda bu kadar rezil olaylar olduktan sonra hala görevine devam eden Bursa Büyükşehir Belediye BAŞKANI Danışmanı Kenan Kibar, hala görevinden neden alınmıyor?
Bununla ilgili bu kişileri koruyan mı var sorusu akıllara geliyor...
Hatta Bursa Büyükşehir Belediye BAŞKANI Alinur Aktaş bu kişiyi görevden almazsa, bu yaptığı yanlış işlere ortak olmaz mı?
AK Parti Bursa İl BAŞKANI Ayhan Salman bu kadar olay yaşandıktan sonra neden yetkisini kullanarak bu kişiyi görevden aldırmıyor?
Hatta yine eski Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, bu kadar rezil olaylar yaşanırken neden bu olayların düzelmesi için gereken adımları atmıyor?
Bizlerde merak ediyoruz...

Ve kanaatimce en kısa zaman da, Bursa’nın Bakanı olarak Hakan Çavuşoğlu, kendi partisine zarar veren bu kişilerin Belediyeden uzaklaştırılmasını sağlayacaktır.
Ayrıca Şehir Gazetesine ve Bursa’da Meydan Gazetesine verilen milyarlarca reklam desteğinin kesileceğini umut ediyoruz.
Tabi ki yine bu ekibin içerisinde yer alan, önemli bir görevi olan Bursa’da Meydan Gazetesinin sahibi Ercan Akyıldız’ın gizli hesaplarla Bursa’da algı yönetimi yaptığı ve AK Parti ile alakası olmamasına rağmen, çıkar ve menfaat olarak sırtını AK Partili Belediyelere dayadığı ve bu kişiye destek verildiği içinde ciddi tepkilerin olduğunu iletelim.
Malum en son Twitter’da Postacı diye bir hesap açıldığını ve sonrasında bu hesabında Ercan Akyıldız üzerine kaldığını söyleyelim.
Nedeni mi?
İşte nedeni...
Bu konuyu bundan önce bizlerde imalı bir şekilde gündeme getirmemize rağmen net bir şekilde açıklayan kişi ise gazeteci Özlem Buğday olmuştu.
Konuyu sosyal medyada günüme getirerek, bu hesabın Ercan Akyıldız’a ait olduğunu iddia etmişti.


Bu çıkan olaylardan sonra Ercan Akyıldız, 2002 yılında, Genç Partiden 3. sıra Milletvekili Adayı olarak ismi siyasette gündeme gelen ve sonrasında rüzgâra doğru yön değiştiren Ercan Akyıldız, geçtiğimiz günlerde yine Genç PARTİ’DE siyasete girmek için göz kırptığı ve yaptığı paylaşım İle herkesi şok etmişti.
Yine geçtiğimiz aylarda Ercan Akyıldız güya AK Parti’ye sözüm ona destek vereyim derken gazeteci Ahmet Sevinç tarafından bir yazı yazılarak, onu rezil edecek bir paylaşıma imza attı.
Gazeteci Sevinç’ın bu yazısı sonrasında dava açacağını iddia eden Akyıldız’ın dava açmaması da akıllarda soru işareti kalmıştı .
(Bu arada unutmadım Akyıldız’ın bazı köşe yazılarını Gümüşhaneli bir arkadaşının yazdığını ve Ercan Akyıldız’ın değiştirerek,  köşesine aktardığını öğrendiğimde şok oldum:)

İşte Kenan Kibar, Nezir Asaroğlu ve Ercan Akyıldız İle ilgili şimdilik yazacaklarımız bunlar.
Ekipte çerez maiyetinde bulunan diğer kişileri de sizlere yazmaya devam edeceğiz.
Bu sistemde iyi polis ve kötü polis oyunu oynayanlar er ya da geç gün yüzüne çıkacaktır.
Bakalım ilerleyen günlerde bu yazdıklarımızdan sonra neler olacak?
Bizi izlemeye devam edin!
Kimseden zerre kadar korkumuz yok!
Allah’tan başka!
Alayınız gelsin...
Sonunu düşünen kahraman olmaz!
Mutlak zafer Allah’ındır.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN BU AY YENİ KABİNE REZİNYONU BEKLENİYOR!
Ankara’dan edindiğimiz bilgilere göre, Ocak ayında kabinede sürpriz bir değişikliğin olacağı konuşuluyor.
Yeni kabinde özellikle eski Bakanlar’dan halkla diyaloğu iyi olan ve teşkilatın istediği isimlerin kabinede yer alacağı konuşuluyor.
HALKIN TEPSİNE KULAK VERİYOR!
Cumhurbaşkanlığı kabinesi için, "teknokrat" ya da "sektörden gelenler" diye isimlendirilen, siyaset kökenli olmayan bakanların birkaçı dışındakilerin başarılı olamadığı görüşü yoğun olarak kulislerde dile getiriliyor.
Söz konusu Bakanların, seçmen, milletvekili ya da parti yönetimiyle diyalog kurmaması, talepleri karşılayamaması gerekçeleri ile şikâyetlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kadar giderek arttığı ifade ediliyor.
ESKİ BAŞARILI BAKANLAR GÜNDEMDE!
Diğer yandan Ankara’da bana gelen bilgilere göre, mevcut kabinede siyasi kökenli olmayan isimlerin yerine AK Partide önceki dönemlerde Bakanlık yapmış isimlerin getirilme ihtimalinin bulunduğunu söyleniyor.
Not: Bursa’da sürprizler olabilir!

OSMAN DİKMEN’E BAŞARILAR İLERİM
İNCE MEDYA GRUP olarak, Uludağ Üniversitesi Genel Sekreteri olan, Osman Dikmen’i makamında ziyaret ettik.
Bu ziyaret esnasında kıymetli Uludağ Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Adem Doğangün hocamızda bu sohbete katılarak bizleri onurlandırdı.
Hayırlı olsun inşallah.


2020 MUTLULUKLAR GETİRSİN
Acısı, tatlısı ile bir yılı daha geride bıraktık.2019 yılında olduğu gibi, 2020 yılında da İNCE MEDYA GRUP olarak, siz değerli okuyucularımıza tarafsız ve doğru haberi ulaştırmaya ve sizin sesiniz olmaya devam edeceğiz.
Selam ve DUA ile

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.