Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

ÇIRAĞAN PALACE KEMPİNSKİ, DÜNYA’NIN EN İYİ 50 OTELİNDEN BİRİ SEÇİLDİ

Prestijli yayının seyahatseverler tarafından merakla beklenen ve her yıl sektörün de yakından takip ettiği ‘‘Okur Seyahat Ödülleri’’ bu yıl 600,000 kayıtlı okur tarafından oylandı.

Tarihi, mimarisi, hizmet kalitesi ve eşsiz konumuyla Çırağan Palace Kempinski İstanbulDünya’nın En İyi 50 Oteli listesinde 31’inci sırada listeye girdi. Okurların değerlendirdiği bir diğer kategori olan Yunanistan ve Türkiye’deki En İyi 10 Otel listesinde Yunanistan’daki bir otelin ardından 100 üzerinden 99 puan ile ikinci sıraya yerleşti ve ‘‘Türkiye’deki En İyi Otel’’ seçildi.

Çırağan Palace Kempinski İstanbul Genel Müdürü ve Kempinski Residences Türkiye Bölge Direktörü Ralph Radtke, “Şeffaflığı, güvenilirliği ile öne çıkan ve beraberinde muhteşem bir bilinirlik getiren bu dünya çapındaki başarıyı elde etmiş olmanın gururunu ve mutluluğunu tüm ekibimle birlikte yaşıyoruz. Dünya’nın En İyi 50 Oteli listesine girerek de Türk misafirperverliğinin dünya çapında adeta bir elçisi olarak destinasyon tanıtımı adına güzel katkılar sağlayacağımızı düşünüyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21