banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık İddialar KUTLAMA Sanal

ENGELLERİ ORTADAN KALDIRAN SERGİ

Nilüfer Belediyesi, Özel NİLVAK Koleji, Duyum İşitme Engelliler Ortaokulu ve Bic firmasının ortak çalışmasıyla hayata geçirilen ‘En büyük engel sevgisizlik’ adlı resim sergisi, Halk Evi Fuaye Alanı’nda açıldı.

Nilüfer Belediyesi Halk Evi anlamlı bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Özel NİLVAK Koleji Ortaokulu öğrencileri ile Nilüfer Duyum İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencileri ‘En büyük engel sevgisizlik’ adlı projede bir araya geldi. Proje kapsamında 40 öğrencinin eşli olarak resim yaptılar, kil ile de işaret dilinde arkadaşlığın sembolü olan “el” çalışmaları gerçekleştirdi. Fiziksel durumların ortak çalışmalara engel olamayacağını gözler önüne seren çalışma, yeni dostluklara da kapı açtı. Güzel anıların da yaşandığı proje sonunda ortaya çıkan ürünler sergide gözler önüne serildi.

Serginin açılışına Nilüfer Belediye  Başkanı Mustafa Bozbey ve projeye katkı sunan kurum temsilcileri de katıldı. Eserleri tek tek yakından inceleyen Başkan Mustafa Bozbey, öğrencileri anlamlı  çalışmalarından dolayı kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21