Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

Fethiye Otelciler Birliği FETOB, İletişim Yönetimi İçin Brandworks İletişim’i Seçti

Fethiye ve çevresinde bulunan otel işletmecilerinin bir çatı altında toplanmasını sağlayarak, sorunlarına çözüm önerileri sunmak, sektörün ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşlarla iletişimini sağlamak amacıyla kurulan Fethiye Otelciler Birliği (FETOB), kurumsal iletişim, lider iletişimi, kriz iletişimi ve kurumsal sosyal sorumluluk alanlarında hizmet almak üzere Brandworks İletişim Danışmanlığı ile anlaştı.

Belirleyeceği faaliyet planlaması kapsamında Fethiye’nin marka şehir olması için çalışan ve sektöre fayda sağlayacak her başlık altındaki çalışmaların organizasyonunu yürüten FETOB, kalite ve standardizasyonun geliştirilmesinde etkin rol alarak, turizmin sağladığı pozitif faydaların sektör, bölge ve ülkesel gelişimine katkıda bulunmasınıamaçlıyor.

Brandworks İletişimise ulusal ve uluslararası şirketlerin yer aldığı geniş ve itibarlı müşteri portföyüne, kurumsal ve pazarlama iletişimi alanında stratejik danışmanlık hizmeti sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.