Öne Çıkanlar Engelsiz KORONAVİRÜS Yürüyüş kriz Yazdı
banner13

İNFORM YENİ NESİL ÇÖZÜMLERİYLE SOLAREX FUARI’NDA

Türkiye’de güneş enerjisinden elektrik üretimine yönelik projeleriyle sektöre öncülük eden İnform, bu yıl 4-6 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Solarex Fuarı’na uçtan uca GES çözümleriyle katılmaya hazırlanıyor.

Fuar kapsamında İnform, en son teknolojiyle tasarladığı GES çözümlerinin yanı sıra Legrand marka elektrikli araç şarj istasyonu, 3,7 KW-7,4KW Monofaze ve 22KW trifaze gücündeki ürünleri de sektör paydaşlarıyla buluşturacak. Öte yandan İnform Ar-Ge Merkezinin tasarladığı 500kVA gücünde enerji depolama cihazıyla da fuara damga vurmayı hedefliyor.

4-6 Nisan 2019tarihlerinde Solarex İstanbul Güneş Enerjileri ve Teknolojileri Fuarı’na katılacak olan İnform, uçtan uca çözümleriyle Hall-10 A02’deki standında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.