Öne Çıkanlar Belediye VALİ Yankı Gençler Hiç

INNOCEAN WORLDWIDE TÜRKİYE’NİN BUSINESS DİREKTÖRÜ MEHMET EMİN ÖRGE OLDU

Eğitimini Kadıköy Anadolu Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde tamamlayan Mehmet Emin Örge, 2004 – 2006 yılları arasında Proximity ile Ericsson Mobility World arasında imzalanan mobil aplikasyon geliştirme odaklı startup programının Türkiye ayağının kurulum sorumluluğunu üstlenmiş ve Türkiye’nin ilk startup destek ve pazarlama programlarından birini yönetti.

Bugüne kadar Citroën, Infiniti, Isuzu, Avea, Bankalararası Kart Merkezi, BKM Express, iyzico, FerYapı, Doğan Music Company, Ferrero, Nutella, Kinder, Seranit, Serra, Bosch, Gillette, Sütaş, Demirdöküm, Bilgi Üniversitesi, Kamil Koç, Royal Halı, BDDK, Honda, Subaru, Nissan, Nivea, Panasonic, HP, Disney Channel, Collezione, Istanbul 2010 AKB, İş Bankası, Mercedes-Benz, Akbank Axess, Garanti Ödeme Sistemleri gibi markalara hizmet veren Mehmet Emin Örge, Eylül ayı itibari ile aralarında Hyundai, Türk Hava Yolları, Tekfen Gayrı Menkul’un bulunduğu pek çok markaya hizmet veren, sektörün önde gelen reklam ajanslarından Innocean Worldwide’de Business Direktörü olarak devam edecek. Örge, aynı zamanda Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü MBA programında Marka İletişimi ve Stratejik Marka Yönetimi, Pazarlama Stratejisi, Services Marketing, Ticari Pazarlama konularında yarı-zamanlı olarak İngilizce ve Türkçe eğitim veriyor.

Innocean Worldwide 9'u Avrupa'da olmak üzere dünyanın 17 ülkesine yayılmış toplam 23 ofiste, 2.000'den fazla çalışanıyla, 100'ün üzerinde markaya hizmet veriyor ve dünyanın en hızlı büyüyen network ajansı ünvanına sahip. Ajans Türkiye’de Türk Hava Yolları, Hyundai, Tekfen gibi uluslararası müşterilere hizmet veriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.