banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

KADIN ELİYLE TÜRK BİLİM KURGU ROMANI: ''SIFIR NOKTASI''

Yazar Burcu Dinçer, baştan sona sürükleyici konusu ve akıcı anlatımıyla ikinci kitabı ‘Sıfır Noktası’nı edebiyat severlerin beğenisine sunuyor.

Türkiye’de, Zeytinburnu’nda başlayan garip bir hikaye, bir anda İngiltere’ye, oradan da geçmiş zaman Amerika’sına sıçrama yaparken, tarihin tozlu yapraklarında mucit ve bilim adamı  Tesla ile kesişiyor. Yazar, kitabının tanıtımında şu sözlere yer veriyor:

‘Başlangıç meridyeninin üzerinde doğdular. Zamanın başlangıcında.

Dünyanın sıfır noktasında.

Zaman Yolculuğu yapmak artık onların kaçınılmaz kaderiydi.

Gözcüler, Koruyucular ve Gezginlerle tanışın.

Zaman Yolculuğuna hazır mısınız?

Peki ya 1930’lara gidip New York’ta Nikola Tesla ile karşılaşmaya?’

BURCU DİNÇER KİMDİR?

1980 İstanbul doğumlu Burcu Dinçer; ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul, Bursa ve Bolu gibi farklı şehirlerde tamamladı. Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler bölümüne devam etti. 1996 yılından itibaren yerel radyo kanallarında program yapımcılığı ve spikerlik yaptı.

Kasım 2017’de 'TURUNCU' isimli romanı yayınlandı. Ardından Aralık 2018’de 'SIFIR NOKTASI' isimli bilim kurgu türündeki romanı 2645kitap etiketiyle raflarda yerini almıştır. Dünyada da pek nadir görülen kadın bilim kurgu yazarlarının ülkemizdeki en iyi temsilcisi olma yolunda aday olan Burcu Dinçer 'La Salle Academy' mezunudur. Çeşitli dizi ve filmlerin senaryolarında imzası bulunan, roman dışında çocuk kitapları ve kitap kapağı tasarımları da yapan yazar çalışmalarını İstanbul’da sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21