Öne Çıkanlar Tofaş Alo 174 Gıda Hattına açıldığından bu yana Bursadan 25 bin 911 başvuru Gençler Yankı Btü

KARACABEY BELEDİYESİ ORMAN KAMPI TESİSİNİ BÜNYESİNE KATTI

Tesiste zaman kaybetmeden çalışmalara başlandığını belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Burada bungalov evler, butik otel ve aqua park gibi eğlence ve konaklama alanları inşa edilecek. Bu tesis ile Yeniköy’ün yaz sezonu olan turist akınını tüm bir yıla da yaymış olacağız” dedi.

Karacabey,19.03.2019 –Karacabey Belediyesi uzun süren uğraşları sonucunda Orman Genel Müdürlüğü’ne ait olan ve bakımsızlıktan harabeye dönüşen orman kampı tesisini bünyesine geçirmeyi başardı. Zaman kaybetmeden yıkım ve tadilat çalışmalarına başlanan 22 bin 844 m2’lik alanda bungalov evler, butik otel ve aqua park gibi eğlence ve konaklama alanları inşa edilecek.

Yeniköy’ün en eski yapılarından biri olan ve 5 yıldır davalık olması nedeniyle bakımsız bir halde kaderine terk edilen tesisi, Karacabey Belediyesi uzun süren uğraşlar sonucunda kendi bünyesine katmayı başardı. Orman Genel Müdürlüğü ile gerçekleşen görüşmeler sonucunda Karacabey Belediyesi’ne kazandırılan tesisle ilgili çalışmalara başlayan belediye ekipleri, tadilat ve yıkım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yaz turizmine önemli katkı sağlayacak

Tesisle ilgili açıklamalarda bulunan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, alanın Longoz Ormanları’na ve kumsala olan konumu itibariyle doğa ve yaz turizmine önemli katkı sağlayacağını söyledi. Özkan, “Burası Yeniköy’ün yıllardır kanayan yarası haline gelen bir tesisti. Göreve geldiğimiz günden beri sürdürdüğümüz görüşmeler sonunda tesisi belediye bünyesine katmayı başardık ve çalışma arkadaşlarımızla zaman kaybetmeden tadilat işlemlerine başladık” dedi.

Tesisin Yeniköy’ün turizm özelliğine uygun olarak inşa edileceğini ifade eden Özkan, alanın konaklama ve eğlence yönünden tatil beldesinin eksiklerini giderecek bir kompleks haline getirileceğine dikkat çekti. Yeniköy’ün gelişimine önemli bir katkı sağlanacağını dile getiren Özkan, “22 bin 844 m2’lik alanda bungalov evler, butik otel ve aqua park gibi eğlence ve konaklama alanları inşa edilecek. Bu tesis ile Yeniköy’ün yaz sezonu olan turist akınını tüm bir yıla da yaymış olacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.