banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Kastamonu PMYO eski Müdürü Osman Tufan tutuklandı
Kastamonu’da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Kastamonu Polis Meslek Yüksekokulu eski Müdürü Osman Tufan ile eski komiser R.S., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Kastamonu Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Kastamonu Polis Meslek Yüksekokulu eski Müdürü Osman Tufan, eski komiser R.S., polis memurları C.Y., Y.S., O.Ü. ve A.Ö. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kastamonu Polis Meslek Canlı Bahis Yüksekokulu eski Müdürü Osman Tufan ile eski komiser R.S. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, polis memurları C.Y., Y.S., O.Ü. ve A.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21