Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

KOLTUK KUMAŞINA BULAŞAN KAHVE, YEMEK VE KALEM LEKELERİ TARİH OLUYOR!

Koltuk kumaşlarını yıpratmadan silmek ya da renklerini soldurmamak ise bu noktada en önemli kriter. Bu farkındalıkla koltuklarında AquaClean teknolojisiyle üretilen kumaşları kullanan Ndesing Mobilya, sadece su yardımıyla koltuk üzerinde oluşan tüm lekeleri silmenizi ve temiz bir koltuk takımı ile bahara merhaba demenizi sağlıyor.

Koltuklarınızı sadece su ile temizleyin!

Koltuk nasıl silinir sorusu bahar aylarına girmemiz ile birlikte çoğumuzun kafasında canlanan en önemli soru. Kış aylarında yapılmasından kaçınan koltuk temizliği yaz dönemine girmeden önce yapılması gerekenler listesinde en başında yer alıyor. Peki, aldığımız koltukların kumaşları nasıl olmalı? Bu farkındalıkla tüketicilerinin taleplerini karşılamak için AquaClean teknolojisiyle üretilen kumaşları kullanan Ndesing Mobilya, sadece su yardımıyla koltuk üzerinde oluşan tüm lekeleri silmenizi ve temiz bir koltuk takımı ile bahara merhaba demenize olanak tanıyor.

3 adımda koltuklarınız tertemiz…

Kullandığı kumaş sayesinde kahve, yemek ve birçok kalem lekesinden sabun kullanmadan kurtulmanıza yardımcı olan Ndesing Mobilya, koltuğunuzu 3 adımda temizlemenizin yolunu açıyor. İlk olarak kumaş üzerinde kalan kir maddelerini aldıktan sonra lekenin üzerine doğrudan ya da bir bez yardımıyla su dökülmesi gerekiyor. Lekenin üzerine ıslak bez ile dairesel hareketler yaparak kumaş üzerindeki lekelerden rahatlıkla kurtulma şansı sunuyor.

Peki, temizlik ve bakım nasıl yapılmalı?

  • Sıvı ve/veya yağlar için; fazla sıvı ve/veya yağı bir bez yardımıyla alınız. Sıvıyı aldıktan sonra dairesel yardımlarla kumaşı ovunuz.
  • Gresyağı ve/veya mürekkep; lekenin üzerini doğrudan ya da bir bez yardımıyla ıslatınız. Birkaç saniye bekledikten sonra lekeyi dairesel hareketlerle siliniz. Leke tamamıyla çıkana kadar süreci tekrarlayınız. Her zaman kumaşın kurumasını bekleyiniz.
  • Pas; pası elektrikli süpürge yardımıyla çekiniz.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21